Antena Căutare

Simona Halep, apariție fascinantă la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Ce rochie impecabilă a purtat sportiva

Simona Halep a fost prezentă la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase care a avut loc la Domeniul Știrbey din Buftea. Sportiva a îmbrăcat o rochie spectaculoasă la marele eveniment. Aceasta a venit însoțită de părinții săi.

Galerie
Simona Halep a fost prezentă la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase care a avut loc la Domeniul Știrbey din Buftea | Antena 1

Nunta anului a început la Domeniul Știrbey din Buftea. Primii invitați la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase au apărut încă de la ora 19:00, iar printre aceștia s-au numărat Simona Halep, Cristi Chivu și soția lui, George Becali, dar și Gică Popescu.

Fotbalistul și soția lui au așteptat la marele eveniment aproximativ 700 de persoane. De asemenea, la petrecerea de după cununia religioasă au fost prezente nume mari din industria sportului și colegi de breaslă ai tânărului.

Citește și: Imagini de senzație cu Ianis Hagi și Elena Tănase de la dansul mirilor. Cum s-au descurcat la primul vals în cuplu

Simona Halep nu a putut să lipsească de la superbul eveniment ce are loc într-o locație de vis. Sportiva a făcut senzație cu ținuta pe care a ales să o poarte. Aceasta a hotărât să îmbrace o rochie lungă cu decupaj provocator în zona abdomenului.

Cum și-a făcut apariția Simona Halep la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Jucătoarea de tenis a fost însoțită de părinții ei

Simona Halep și-a făcut apariția la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase în jurul orei 20:30. Aceasta nu a venit singură, ci însoțită de părinții ei: Stere și Tania Halep. Jucătoarea de tenis a captat toată atenția cu rochia ei spectaculoasă.

Camerele de filmat au surprins-o pe sportivă într-o ținută neagră cu decupaj senzațional în zona abdomenului. Rochia lungă cu crăpătură adâncă pe picior i-a scos în evidență talia de invidiat și bustul generos.

De asemenea, Simona Halep a apelat la o coafură simplă și un machiaj discret. Aceasta și-a asortat piesa vestimentară cu o pereche de pantofi cu toc. Jucătoarea de tenis le-a transmis și un mesaj emoționant mirilor.

„Sunt convinsă că o să fie o petrecere ca la machedoni, până dimineață. Este o familie foarte specială pentru noi toți și mă bucur tare că pot fi prezentă la nuntă. Le doresc casă de piatră și multă fericire pentru că este cea mai importantă.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat Gheorghe și Marilena Hagi la nunta fiului lor. Soacra mare, rochie spectaculoasă

Nu știu cât voi sta, dar o voi face cu mare plăcere. Toate melodiile sunt frumoase, atât cât pot și știu am să dansez pe muzica machedonească. În primul rând vreau să le urez lui Ianis și Elenei casă de piatră, să fie fericiți, să se înțeleagă, să se respecte și să se plimbe peste tot pentru că sunt foarte tineri, dar știu că Ianis mai are activitate. Îi doresc mult succes, încredere în el și să-i meargă totul bine”, a mărturisit Simona Halep în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru posturile Antena.

Antena transmite în exclusivitate imagini de la nunta lui Ianis şi a Elenei Hagi

Antena are drepturi exclusive de difuzare a celor mai importante momente de la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Hagi de duminică, 14 iulie 2024. Imaginile în exclusivitate, atât de la cununia religioasă, cât și de la petrecerea care are loc la Domeniul Ştirbey, sunt transmise de către posturile Antena astăzi.

Imagini de senzație cu Ianis Hagi și Elena Tănase de la dansul mirilor. Cum s-au descurcat la primul vals în cuplu... Cum a arătat tortul de la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Ce aromă au ales mirii pentru desertul spectaculos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x