Antena Căutare

CUPA CUPELOR / STEAUA - HC KOLUBARA 31-26

Steaua a invins la cinci goluri diferenta si viseaza la semifinale, chiar daca "militarii" sint convinsi ca-i asteapta un retur de foc.

Steaua Bucuresti e foarte aproape de calificarea in semifinalele Cupei Cupelor. Aseara, la Chiajna, in prima mansa din sferturile de finala, "militarii" i-au invins cu 31-26 pe sirbii de la HC Kolubara, liderul campionatului din Serbia.

A fost un meci crincen, in care jucatorii celor doua echipe si-au impartit chiar si pumni pe semicerc. Stelistii au inceput foarte slab. Condusi cu 3-0, au marcat primul gol abia in minutul 7! I-a trezit insa antrenorul lor, un sirb, Bozo Rudici, la primul time-out, si, de la 1-4, Steaua s-a desprins la 6-4. Pina la pauza echilibrul s-a mentinut si gazdele aveau doar 15-13 pe tabela.

In partea a doua, portarul Obrad Ivezici, un alt sirb, a facut minuni in poarta Stelei, Predrag Vujadinovici a jucat si el cu mare ambitie contra conationalilor. Peste toti a fost insa Ionut Georgescu, cel care a marcat din toate pozitiile. 12 goluri pentru extrema dreapta care au dus Steaua si la sase lungimi distanta pe finalul partidei: 30-24.

La final a fost 31-26, o marja de cinci lungimi pe care romanii trebuie sa o apere la Lazarevac, pe 3 aprilie, pentru a intra in careul de asi al Cupei Cupelor.
Tot articolul, in Gazeta Sporturilor
DINAMO // Superstitie: de azi la Urziceni... F1 2010, MP Australia // Cursa campionului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x