Antena Căutare

Cutremur în fotbalul european. O echipă importantă din Liga Campionilor, la un pas de retrogradare pentru trucarea unor meciuri

Scandal de proporții în fotbalul european la cel mai înalt nivel. O echipă cu peste 70 de trofee interne cucerite și cu participări numeroase în cupele europene este la un pas de a fi retrogradată într-o ligă inferioadă din cauza unui scandal de corupție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Problemele cu legea ale lui Evangelos Marinakis, patronul lui Olympiakos, ar putea duce la retrogradarea echipei elene într-o ligă inferioară. Marinakis este anchetat pentru trucarea de meciuri, iar în cazul în care acesta va fi condamnar, cel mai titrat club din Grecia ar putea fi retrogradat în liga secundă, anunță cotidianul AS.

Meciurile vizate de anchetatori că ar fi fost trucate cu acordul lui Marinakis sunt Olympiakos-Veria (3-0) din ianuarie 2013 și Atromitos - Olympiakos (2-1) din februarie 2015.

Înființată în 1925, Olympiackos Pireu este cel mai galonat club elen, cu: 44 de titluri, 27 de Cupe, 17 eventuri și 4 Supercupe. Toate celelalte echipe ale Greciei au câștigat, împreună, doar 37 de titluri.

Săptămâna trecută, Olympiakos a avut o evoluție foarte bună contra celor de la FC Barcelona în grupele Ligii Campionilor. Elenii i-au ținut în șah pe catalani, remizând alb, 0-0.

VIDEO: Roger Federer câștigă cu oricine, oricând și în orice echipament! Costumat într-un kilt scoțian, elvețianul a câș... România ajută România U21! Contra dă o mână de ajutor ”tricolorilor” mici și trimite un jucător important la naționala l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x