Antena Căutare

David Popovici, reacție după ce s-a speculat că și-a cumpărat o mașină foarte scumpă. Sportivul a dat în vileag un fake news

David Popovici le-a explicat fanilor că nu are permis și nici mașină, după ce în presă s-a vehiculat că sportivul și-ar fi cumpărat un bolid de lux. Campionul mondial a demonstat astfel un fake news.

David Popovici Galerie
Reacția lui David Popovici, după ce s-a vehiculat că și-ar fi cumpărat un bolid de lux | Profimedia

În cursul zilei de 11 octombrie 2022 au apărut în spațiul public mai multe imagini cu David Popovici aflându-se lângă o mașină. Astfel, s-a vehiculat că bolidul i-ar aparține. Campionul mondial a venit la scurt timp cu un mesaj prin care a explicat că nu are mașină și nici permis, însă adoră mersul pe bicicletă, ativitate pe care o recomandă tuturor.

Citește și: Cum a fost sărbătorit David Popovici la liceul în care învață. Cadoul inedit al profesorilor pentru majoratul campionului mondial

David Popovici: „N-am permis și nici mașină”

„N-am permis și nici mașină, mie îmi place să merg pe bicicletă și vă îndemn pe toți să vă bucurați de plimbările cu bicicleta. Nu se știe, poate ne întâlnim la o tură”, a declarat David Popovici pe contul său de Facenook.

Alături de mesajul scurt și cuprinzător, David Popovici a adăugat și un videoclip cu el mergând pe biciccletă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce hobby-uri are David Popovici, pe lângă marea sa pasiune: înotul

Citește și: Ce a răspuns David Popovici când a fost intrebat "Te crezi cel mai bun din lume?". Impresionant ce a putut să zică la 17 ani

Vorbind despre hobby-uri, David Popovici a mărturisit la podcastul Fair Play că principala sa pasiune este înotul, iar când nu va mai fi o plăcere, tânărul va înceta să practice acest sport. Totodată, starului natației mondiale îi place să asculte muzică și să meargă pe bicicletă. Întrebat dacă se joacă pe calculator, David Popovici a răspuns ferm: „Nicio șansă”.

Citește și: Ce a răspuns David Popovici când a fost intrebat "Te crezi cel mai bun din lume?". Impresionant ce a putut să zică la 17 ani

„Înotul e un hobby de la început și o să fie un hobby până la capăt. Când nu o să îmi mai placă n-o să mai înot. O fac din plăcere și din fericire am ajuns să mă pot și întreține din acest hobby al meu, adică să trăiesc făcând ceea ce-mi place. Pe lângă asta îmi place să merg cu bicicletă și să ascult muzică”, a spus David Popovici, precizând că îi place foarte mult să asculte muzică în timp ce înoată.

David Popovici a cucerit opt medalii de aur în trei luni. La CE de la Roma, David Popovici a obținut aurul atât la 100 de metri, cât și la 200 de metri.

După ce a devenit cel mai rapid întotător din lume la 100 de metri, românul a fost extrem de aproape de cel mai bun timp al legendarului Michael Phelps.

Cu toate acestea, el a doborât recordul la juniori cu timpul scos și se situează pe locul 3 al celor mai rapizi înotători de la Campionatele Europene de Nataţie din toate timpurile.

„Sunt foarte mulțumit. Nu sunt în niciun caz dezamăgit că nu am bătut timpul lui Phelps. Am un sentiment, nu prea știu cum să-l descriu. 'Ah, încă o sutime', ăsta a fost primul gând”, a dezvăluit atunci David Popovici.

Citește și: Felul de mâncare de care David Popovici nu se atinge. Sportivul a vorbit despre alimentația sa: „Am 7-8 mese pe zi”

„Dar nu are nimic. Am tot timpul din lume. Phelps, când a stabilit timpul, a făcut și record mondial. Cu pași mici ne îndreptăm în direcția pe care o dorim”, a adăugat sportivul român.

Doliu la CFR Cluj. A murit Ilie Florian, unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Dan Petrescu: „Rămas bun, prieten ... (P) Cele mai mari performanțe ale naționalei României de fotbal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x