Antena Căutare

Cum a reacționat David Popovici după ce chipul său a fost pictat pe un bloc din București. Cum arată opera de artă stradală

Campionul David Popovici este unul dintre cei mai cunoscuți înotători din România, recunoscut pentru rezultatele sale recunoscute atât pe plan național, cât și internațional. În semn de recunoștință, David Popovici a fost pictat pe peretele unui bloc din Capitală. Iată care a fost reacția lui și ce transmite oamenilor.

Colaj David Popovici Galerie
Cum a reacționat David Popovici după ce chipul său a fost pictat pe un bloc din București | Profimediaimages.ro

Recordmen mondial la înot, David Popovici le va zâmbi tuturor celor care vor trece pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București începând cu data de 16 noiembrie prin intermediul unei picturi de mari dimensiuni care a fost realizată pe peretele unui bloc.

Proiectul face parte din cadrul festivalului Outline Streetart și aparține Asociației EDIT și echipei de artiști Swet Damage Crew. Acesta este cofinanțat de Primăria Sectorului 2 București prin centrul Cultural Mihai Eminescu.

Pentru realizarea acestui tip de artă stradală a fost necesar un timp de aproximativ 10 zile și un număr de circa 200 de spray-uri. Vopseaua folosită a depășit zeci de litri pentru ca pictura să arate impecabil. Lucrarea se întinde pe suprafața a nouă etaje ale blocului situat pe Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 35, iar dacă vremea ar fi fost favorabilă, proiectul ar fi putut fi gata mai repede.

Citește și: Imaginea inedită cu Nadia Comăneci și David Popovici, de când el avea 10 ani. Când s-au cunoscut cele două legende, de fapt

David Popovici, multiplu campion al României la înot pe plan internațional, a fost surprins de grandoarea proiectului și a reacționat imediat în mediul online.

Reacția lui David Popovici după ce chipul său a fost pictat pe un bloc din București

Fiind impresionat, campionul David Popovici, a ținut să împărtășească momentul unic în viață cu urmăritorii săi de pe paginile de Facebook și Instagram.

Campionul a transmis un mesaj prin care își arată recunoștința pentru tot ce i se întâmplă, dar și iubirea față de țara mamă.

„Iubesc România pentru că este o țară a creativității, o țară a oamenilor liberi care vor să o facă și mai bună. România crește prin excelență, prin sport, prin artă, inclusiv artă urbană” a mărturisit David Popovici.

Citește și: David Popovici, surprins într-o stație de autobuz din București în timp ce își lua prânzul. Imaginea a devenit virală

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea a strâns aprecierea a 13 000 de oameni și un număr de peste 200 de comentarii pe pagina personală de Facebook, unde internauții l-au felicitat cu multe cuvinte frumoase.

„Superb! Începând cu tine și părinții tăi, continuând cu antrenorul tău și terminând cu artiștii care au finalizat proiectul artistic! Oameni care transmit valori și mișcă lumea în direcția bună!!! Felicitări!”

„Ești un tânăr român minunat cu care ne mândrim! Felicitări pentru omul și sportivul David Popovici, pentru toată munca și determinarea ta! Mă bucur că reprezinți țara noastră la cel mai înalt nivel...nu vreau să mai continui...”

„Ești un tânăr minunat. Meriți din plin și mult mai mult. Bravo David. Bravo ție, dar și celor care te-au susținut și ți-au văzut valoarea. Bravo și felicitări David !!! Mă înclin”

Cuvintele frumoase și emoțiile l-au copleșit pe înotătorul român care și-a făcut mândrii atât părinții, cât și întreaga țară.

Citește și: David Popovici poartă la mână același ceas avut de James Bond, în seriile cu Daniel Craig. La ce sumă se ridică accesoriul fabulos

David Popovici s-a clasat pe locul 6 în Finala 100 m liber la CM de la Fukuoka

Românul David Popovici, care era deţinătorul titlului şi recordmanul mondial la 100 m, s-a clasat pe locul şase în finala de la Campionatul Mondial de la Fukuoka.

Citește și: David Popovici împlineşte 19 ani. Ce sumă a reușit să strângă pentru cinci fraţi talentați și fără posibilități

„Din fericire, tot ce nu mi-a ieșit poate fi antrenat și va fi antrenat. Dacă ar fi după mine, m-aș întoarce mâine în bazin, dar din păcate sau din fericire, de fapt, trebuie să-mi iau și niște timp liber pentru mine. Trebuie să reflectez asupra a tot ce s-a întâmplat, asupra anului care a fost cu suișuri și coborâșuri. Un an complicat, ciudat, atipic pentru mine și nu e deloc sfârșitul lumii.

De abia aștept să merg la următorul concurs și să le demonstrez adversarilor mei că s-au bucurat prematur, poate, de locurile mele mai îndepărtate de cea mai înaltă treaptă a podiumului. Și da, sunt și un pic bucuros că s-a terminat, pentru că, fie că vreau sau nu să recunosc, a fost un stres", a spus David Popovici pentru GSP.

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x