Antena Căutare

Din groapa in templu! Negoita promite un stadion nou pentru Dinamo

N-au ajuns in Liga Campionilor cum viseaza de zece ani, dar macar vor avea stadion! Ionut Negoita le-a promis dinamovistilor ca, in cel mult trei ani, vor avea o arena de 30 000 de locuri in Stefan cel Mare.

Media spectatorilor la meciurile jucate acasa de Dinamo este de 8 100, dar Negoita vrea sa se asigure ca e loc pentru toata lumea si face 30.000 de locuri. Actionarul dinamovist a gandit un proiect amplu cu mall, parcari subterane, magazine si restaurante. Omul de afaceri are si cateva sfaturi pentru suporterii dinamovisti care vor veni pe noul stadion: ''ultrasii'' alb-rosii nu vor avea voie cu petarde, fumigene si nici macar brichete. In plus, ca sa nu se incinga prea tare atmosfera, fiecare spectator va primi si o sticla de apa odata cu biletul.

"Vrem sa facem un stadion, sa aducem din nou fanii langa noi, sa fie multi la fiecare meci. Lucram la proiect si va spun ca nu e nimic fantezist. Cred ca un stadion bun pentru noi ar avea o capacitate de 30.000 de locuri. Nu ne va fi greu sa umplem un stadion de 30.000 de locuri", a declarat Negoita.

Suporterii romani, mai buni ca jucatorii! O mare de steaguri tricolore pe Arena Nationala... Vezi meciul Romania-Olanda prin ochii jucatorilor si ai oamenilor de fotbal! Hagi:''Mergem inainte, sansele raman si dru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x