Antena Căutare

Suporterii romani, mai buni ca jucatorii! O mare de steaguri tricolore pe Arena Nationala

Romania i-a batut pe olandezi la un singur capitol. Suporterii au fost de nota 10 pe National Arena. 53.329 de suflete au transmis energie si optimism baietilor lui Piturca pe toata durata meciului.

Suporterii au inceput in forta, au incremenit la primul gol al olandezilor, dar si-au revenit si nu s-au mai oprit pana la fluierul final. Toata Romania a fost acolo imbracata in tricouri galbene: femei, barbati, copii, bunici, stelsiti, dinamovisti, rapidisti. Toti au cantat si au creat o atmosfera atat de frumoasa incat suporterii olandezi erau mai ocupati sa fotografieze tribunele decat sa-si sustina echipa.

Elevii lui Piturca au fost total impresionati de atmosfera din tribune si au recunoscut ca i-a ajutat, chiar daca nu au reusit sa se impuna in fata Olandei.

''Ma bucur de fani, pacat ca nu a fost victorie. Un public fantastic si o atmosfera extraordinara cum nu am mai vazut niciodata la echipa nationala.'' ( Adrian Mutu)

''Te simti fotbalist cand joci pe un asemenea stadion. Lumea a cantat, ne-a sustinut si sper sa fie alaturi de noi incontinuare.'' (Gabriel Torje)

Momente de magie pe National Arena. A vibrat stadionul pe imnul tricolorilor!... Din groapa in templu! Negoita promite un stadion nou pentru Dinamo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x