Antena Căutare

Doliu în fotbalul francez! Fondatorul clubului FC Chambly a murit la finalul meciului de Cupă cu Strasbourg, în urma căruia echipa sa a obținut o uriașă performanță

Seară a extremelor pentru clubul francez de ligă a treia FC Chambly. La finalul meciului cu Strasbourg, în urma căruia gruparea de ligă inferioară a obținut cea mai mare performanță din istorie, calificarea în semifinalele Cupei Franței, fondatorul clubului, Walter Luzi, a decedat.

Lui Walter Luzi i se datorează existența de azi a micuțului club din Liga a 3-a franceză. FC Chambly a fost fondat în anul 1989.

Chiar în timp ce echipa antrenată de fiul său, Bruno, scria istorie în fotbalul francez, cel care a fondat clubul s-a stins din viață. ”Din păcate, trebuie să vă dăm o veste foarte tristă. Cel care a dat naștere acestui club s-a stins din viață. FC Chambly este în doliu”, a anunțat Jean-Michel Rouet, directorul sportiv al echipei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Venită din Liga a 3-a, FC Chambly s-a impus pe teren propriu în sferturile de finală a Cupei Franței, la limită, scor 1-0, cu Strasbourg. Golul victoriei a fost înscris pe final, de Lassana Doucoure, în minutul 83.

În vârstă de 77 de ani, Walter Luzi a jucat un rol fundamental în ascensiunea echipei FC Chambly, fiind în spatele a 7 promovări, din ultima divizie, până în ”Național”, eșalonul 3 al fotbalului din Hexagon.

A murit o legendă a sportului românesc! Unul dintre oamenii care au dus România până pe podiumul Olimpic... ULTIMA ORĂ! Ce se întâmplă cu meciul Hermannstadt - FCSB, amânat inițial din cauza zăpezii. Cum arată terenul de la Sibi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x