Antena Căutare

Doliu în lumea sportului românesc. Un mare handbalist a murit. A cucerit bronzul olimpic

Doliu în lumea sportului românesc. Fostul mare handbalist Claudiu Ionescu a murit. A cucerit bronzul olimpic în 1980. Portarul a încetat din viață miercuri.

Handbalul românesc a primit o nouă veste trist. Medaliatul cu bronz la Olimpiada din 1980 de la Moscova, Claudiu Ionescu, a încetat din viață în cursul zilei de miercuri, anunță handbalvolei.ro, citat de Jurnalul Național.

Născut la Constanța, Claudiu Ionescu a debutat ca senior în liga secundă la Comerțul, după care s-a transferat la Dinamo, unde a evoluat până în 1988 și unde a cunoscut marea performanță: campion în 1978 și 1986, câștigător al Cupei României în 1979, 1982 și 1988, semifinalist în Cupa Campionilor Europeni în 1979 și finalist al Cupei Cupelor în 1983. Fostul portar a bifat și 21 de selecții în naționala de seniori a României, cu care a cucerit medalia de bronz la Olimpiada din 1980, de la Moscova.

Claudiu Ionescu a încetat din viață la vârsta de 58 de ani, din cauza unor probleme la inimă.

Pauză în meciul de Cupa României Hermannstadt - FCSB! Elevii lui Nicolae Dică, surclasați de divizionara secundă... Florin Raducioiu vorbeste despre anul petrecut ca director tehnic al Academiei Regal Sport Atletico Madrid si despre can...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x