Antena Căutare

Dramă în familia lui Jose Mourinho! Tatăl antrenorului de la Manchester United a murit

Jose Mourinho trece prin momente dificile după ce tatăl său, Felic, în vârstă de 79 de ani, a încetat din viaţă în urma unor probleme medicale ce îl afectaseră puternic în ultimele luni.

Antrenorul lui Manchester United a publicat o imagine emoţionantă pe pagina sa de Instagram, unde apare alături de cel care i-a fost părinte şi l-a ghidat către fotbal.

Felix Mourinho a avut peste 250 de meciuri în poarta celor de la Vitoria Setubal şi Belenenses, dar şi o selecţie în naţionala Portugaliei. Mourinho senior l-a avut ca elev chiar şi pe Jose, fiul său, în perioada în care s-a ocupat de antrenorat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gata, şi-au găsit fundaş! Steaua se întăreşte în linia defensivă cu un apărător din Portugalia... Galerie FOTO: Mertens, starul lui Napoli, în vizită la Mihai Neşu! Belgianul nu şi-a uitat colegul de la Utrecht...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x