Antena Căutare

VIDEO! Conference League: Dunajska Streda – FCSB 0-1. Înregistrarea integrală meciului poate fi vazută pe AntenaPLAY!

FCSB și-a continuat cursa către grupele Conference League împotriva unui adversar destul de incomod. În direct, la Antena 1, roș-albaștrii au câștigat cu 1-0 pe terenul slovacilor de la Dunajska Streda, în prima manșă a turului 3 preliminar. Tamm a înscris singurul gol al meciului, în minutul 69.

Meciul a început sub nota de dominare a elevilor antrenați de Nicolae Dică. În ciuda presiunii la poarta slovacilor, cei care au ratat prima mare ocazie a partidei au fost fotbaliștii echipei gazdă. În minutul 18, Szantho a executat o lovitură liberă la vinclu, dar mingea a lovit doar bara.

A fost și singura ocazie din prima repriză pentru slovaci, care n-au mai reușit să pună în pericol poarta lui Târnvanu până la pauză. Roș-albaștrii în schimb au continuat atacurile la poarta gazdelor, însă, nici Edjouma, (min. 25) și nici Tavi Popescu (min. 28), nu au reușit să înscrie, deși de fiecare dată mingea a trecut foarte aproape de poartă.

FCSB a început tare și repriza secunda și putea deschide scorul chiar în primul minut al părții a doua, însă șutul lui Rusu a trecut pe lângă poartă.

În minutul 68, Kruzliak își lasă echipa în zece după un faul de asupra lui Tavi Popescu care scăpase singur spre poarta slovacilor.

În urma loviturii libere, Radunovic a centrat, iar Tamm a deschis scorul cu un șut din voleu și roș-albaștrii treceau în avantaj și luau o opțiune serioasă pentru calificare.

Cu avantaj pe tabelă și pe teren, echipa antrenată de Nicolae Dică a preferat să conserve rezultatul până la final și devine principala favorită la calificarea în play off-ul Conference League.

Returul se dispută pe 11 august, iar câștigătoarea acestei duble va juca în play-off împotriva învingătoarei dintre Viging și Sligo Rovers.

Au evoluat echipele:

Dunajska Streda: Veszelinov - Blackman, Kruzliak, Risvanis, Ciganiks - Dimun - Kacer, Balogh - Veselovsky, Krstovic, Szantho. Antrenor: Adrian Gula

FCSB: Târnvanu - Ovidiu Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Olaru - Miculescu, Octavian Popescu, Coman - Rusu. Antrenor: Nicolae Dică

Înregistrarea meciului dintre Dunajska Streda – FCSB, scor 0-1, poate fi urmărită integral și pe AntenaPLAY!

Cum te abonezi la AntenaPLAY

AntenaPLAY este un serviciu pe bază de abonament unic prin care poți viziona nelimitat emisiuni și seriale de pe orice dispozitiv, de la telefoane și tablete, televizoare la laptop-uri/PC.

AntenaPLAY pune la dispoziția utilizatorilor săi un singur tip de abonament, cu reînnoire lunară automată, care permite accesul la tot conținutul video al platformei.

De la 1 Septembrie 2021 prețul abonamentului lunar AntenaPLAY este de 7.99 EURO (TVA inclus)*. Acest update vine pentru a-ți putea oferi și mai mult conținut de calitate, original și exclusiv, dar și cea mai bună experiență de vizionare.

AntenaPLAY se poate instala pe oricâte dispozitive vrei. Pe oricâte telefoane, televizoare, calculatoare. Poți să ai AntenaPlay și pe TV-ul de acasă sau dacă ai mai multe poți să ai AntenaPlay pe toate. La fel nu contează numărul de membri ai familiei: aplicația poate să fie pe telefoanele tuturor indiferent de marca lor și de sistemul de operare: adică merge și pe iphone dar și pe Android.

Poți să accesezi și de pe calculatorul de acasă dar și pe desktop-ul de la birou. Merge și în tren și în autobuz, și pe drum spre serviciu și cu tine în vacanțe. Merge și pe tabletă dacă ai timp mult de stat pe drum, fie că ești pe banchetă din spate a mașinii sau pe una de tren.

Simona Halep joacă miercuri, în optimi la Washington. De la ce oră este programat meciul și cine este adversara sa... Simona Halep a abandonat turneul de la Washington, după ce i s-a făcut rău în timpul meciului cu Anna Kalinskaya | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x