Dunărea Călărași - FC Botoșani LIVE VIDEO ONLINE

Dunărea Călărași - FC Botoșani LIVE VIDEO. Primul meci al zilei de sâmbătă din Liga 1 este unul în premieră pe prima scenă a fotbalului românesc. Dunărea Călărași primește vizita Botoșaniului, într-un duel care poate fi urmărit live video online

Dunărea Călărași - FC Botoșani LIVE VIDEO. Primul meci al zilei de sâmbătă din Liga 1 este unul în premieră pe prima scenă a fotbalului românesc. Dunărea Călărași primește vizita Botoșaniului, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Dunărea - FC Botoșani este live video online de la ora 15:00.

Dunărea Călărași - FC Botoșani LIVE VIDEO. Startul etapei a 8-a le găsește pe cele două echipe vecine de clasament. Nou-promovata din Călărași e pe locul 9, cu 9 puncte, strânse din două victorii, trei remize și două eșecuri. Rivala de sâmbătă, FC Botoșani, are 8 puncte și ocupă locul 10. Un singur eșec au suferit elevii lui Costel Enache. În rest, a fost o singură victorie și nu mai puțin de 5 remize. Mult prea puțin pentru pretențiile echipei moldave.

Dunărea Călărași - FC Botoșani LIVE VIDEO. Etapa trecută a adus o premieră în ceea ce o privește pe Dunărea. Elevii lui Dan Alexa au pierdut primul meci din deplasare în acest sezon. A fost un 0-1 scurt la Sfântu Gheorghe cu Sepsi. Dincolo, FC Botoșani a scos o remiză uriașă cu liderul FCSB. Conduși cu 2-0 după doar 21 de minute, băieții lui Enache au făcut uitat palmaresul negativ cu roș-albaștrii și au plecat neînvinși de la Voluntari.

Dunărea Călărași - FC Botoșani LIVE VIDEO. Pentru Dunărea, meciul cu Botoșani e al 3-lea din acest sezon pe tren propriu. Au trecut prin toată stările elevii lui Alexa până acum: remiză cu CFR Cluj, eșec cu ”U” Craiova și succes cu Poli Iași. Dincolo, Botoșani are la activ trei remize și un eșec în deplasare.

Dunărea Călărași - FC Botoșani LIVE VIDEO. La primul meci din istorie dintre Călărași și Botoșani, cotele sunt echilibrate. Oaspeții pleacă ușor favoriți cu o cotă de 2,65-2,70, în timp ce gazdele sunt la 2,75-2,85. O remiză în acest meci primește valori de la 3,00 la 3,15.

Dunărea Călărași - FC Botoșani LIVE VIDEO. Pentru acest meci mizăm pe forma bună a Botoșaniului din meciul cu FCSB, pe care o vedem continuată. Pronostic: x2 - cotă 1,50!

Ultimele știri