Antena Căutare

Dinamo - Astra Giurgiu LIVE VIDEO ONLINE

Dinamo - Astra LIVE VIDEO. Meci cu amintiri negre pentru ”câini” în etapa a 8-a a Ligii 1. Vineri, în Ștefan cel Mare, Dinamo dă piept cu Astra Giurgiu, coșmarul dinamoviștilor din sezonul trecut, într-un duel care poate fi urmărit live video online

Dinamo - Astra LIVE VIDEO. Meci cu amintiri negre pentru ”câini” în etapa a 8-a a Ligii 1. Vineri, în Ștefan cel Mare, Dinamo dă piept cu Astra Giurgiu, coșmarul dinamoviștilor din sezonul trecut, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Dinamo-Astra este live video online de la ora 21:00.

Dinamo - Astra LIVE VIDEO ONLINE. Duelul dintre Dinamo și Astra este prima întâlnire de după neagra seară dinamovistă de 24 februarie 2018. Atunci, pe o ninsoare abundentă, ”câinii” lui Vasile Miriuță erau învinși la Giurgiu, scor 2-0, de echipa lui Edward Iordănescu, iar echipa alb-roșie lua drumul play-out-ului. Florentin Matei și Silviu Balaure au marcat golurile astralilor.

Dinamo - Astra LIVE VIDEO ONLINE. Între timp, nu multe lucruri s-au schimbat din perspectiva clasamentului Ligii 1. Ora meciului de la Giurgiu din această etapă găsește cele două echipe în aceleași zone ale clasamentului. Echipa gazdă ocupă locul 4, fiind neînvinsă în 7 etape, iar Dinamo e ”jos”, pe locul 8.

Dinamo - Astra LIVE VIDEO ONLINE. În pauza competițională, s-a schimbat antrenorul la Astra. Deși neînvins, Marius Măldărășanu a fost dat afară de Ioan Niculae după o remiză, ce-i drept cam rușinoasă, cu cea mai slabă echipă a campionatului, FC Voluntari. Dincolo, Dinamo vine tot după un rezultat negru, și mai aspru, 0-3 cu Universitatea Craiova 1948.

Dinamo - Astra LIVE VIDEO ONLINE. La Giurgiu vom avea un duel între cea mai bună apărare a Ligii 1, Astra, cu 4 goluri primite, și Dinamo, cea mai slabă apărare din top 13, cu 14 goluri primite. Din tolba plină a lui Penedo, 12 goluri au fost primite în deplasare. Cele 4 meciuri jucate de Dinamo ”afară”:
FCSB - Dinamo 3-3
Gaz Metan - Dinamo 3-2
CFR Cluj - Dinamo 3-1
”U” Craiova - Dinamo 3-0
Acasă, Dinamo stă mult mai bine, mai precis, perfect: 3 victorii din 3 meciuri!

Dinamo - Astra LIVE VIDEO ONLINE. Dinamo nu a mai învins pe Astra, la București, din 2014. Au fost, în această perioadă, 3 victorii ale Astrei și 3 remize. Cu toate acestea, echipa lui Bratu e favorită la succes cu o cotă de 2,10 la 3,50. Remiza primește 3,25!

Dinamo - Astra LIVE VIDEO ONLINE. Pont recomandat la acest meci: ambele înscriu - cotă 1,91. În 10 din ultimele 11 meciuri directe am avut ”GG” pe tabelă.

Concordia Chiajna - Sepsi Sf. Gheorghe LIVE VIDEO ONLINE... Provocare INEDITĂ pentru Horia Tecău, fără rachetă de tenis! Postura complet diferită în care se va afișa la două școli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x