Antena Căutare

E Liga Campionilor, e Gabi Iancu! Steaua câştigă în Norvegia şi are şanse mari de calificare

Trupa antrenată de Costel Gâlcă a câştigat cu 1-0 meciul de pe terenul celor de la Stromsgodset şi va avea un retur mult mai uşor, săptămâna viitoare, la Bucureşti

Trupa antrenată de Costel Gâlcă a câştigat cu 1-0 meciul de pe terenul celor de la Stromsgodset şi va avea un retur mult mai uşor, săptămâna viitoare, la Bucureşti.

După o primă repriză în care norvegienii au fost mai periculoşi, ratând câteva ocazii clare de gol, steliştii s-au trezit şi au punctat imediat după pauză. Exact ca în meciul cu Dinamo Tibilisi, din preliminariile sezonului trecut, Gabi Iancu a fost din nou decisiv pentru Steaua.

Vârful a înscris, în minutul 49, golul victoriei, după ce l-a lobat pe portarul gazdelor, în urma unei faze extrem de frumoase a steliştilor. În prelungiri, Steaua îşi putea majora avantajul, dar Vâlceanu, scăpat singur, a încercat să trimită peste Larsen, dar goalkeeperul a ghicit intenţia şi a reuşit să reţină balonul.

Returul va avea loc miercuri, 23 iulie, de la ora 20.30.

A revenit farmecul vieţii! Rapid a învins Craiova şi va întâlni Steaua în optimile Cupei Ligii... Problemele se ţin lanţ! Gigi Becali S-A BĂTUT în penitenciar cu un STELIST...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x