Antena Căutare

Dinamo - FC Barcelona 0-2/ "Cainii" au pierdut onorabil in fata "extraterestrilor"

Dinamo nu s-a facut de ras in fata celor de la FC Barcelona, fiind invinsa doar cu 0-2, in meciul amical sustinut pe Arena Nationala. Golurile catalanilor au fost marcate Lionel Messi, din minutul 4, si Ibrahim Affelay, minutul 92.

In fata unui stadion aproape plin, Barcelona a inceput in forta si dupa doar ptru minute a reusit sa deschida scorul. Dinamovistii au pierdut o minge la marginea careului, Alexis a trimis scurt catre Messi, iar argentinianul nu a iertat si l-a invins pe Balgradean.

Atacantul argentinian a mai ratat doua ocazii mari, insa la pauza scorul a fost 1-0.

In repriza secunda, Dinamo a fost mult mai prezenta in joc, pe fondul relaxarii celor de la Barcelona.

Formatia antrenata de Dario Bonetti a ratat doua ocazii de a marca, prin Tucudean si Axente, insa Barcelona a incheiat in atac meciul, iar pe final a mai incasat un gol. In minutul 90+2, Afellay a fost gasit excelent in careul lui dinamovistilor si l-a invins pe Balgradean cu un lob.


Echipe:

Dinamo: Balgradean - Nica (Galchev '86), D. Grigore (Scutaru '85), Koulibaly (Luchin '61), Pulhac (Musat '64) - C. Matei (L. Rus '67), Curtean (Axente '57), C. Munteanu, Boubacar, Alexe (Issa Ba '46) - Tucudean (Danciulescu '77). Antrenor: Dario Bonetti.

FC Barcelona: Valdes - Dani Alves (Montoya '46), Pique (Mascherano '46), Bartra (Fontas '63), Jordi Alba (Adriano '46) - Xavi (Ilie '63), Busquets (Sergi Roberto '46, Villa '73), Fabregas (Iniesta '46) - Pedro (Tello '63), Messi (Rafinha '77), A. Sanchez (Affelay '46). Antrenor: Tito Vilanova.

JO 2012: Echipajul de dublu al Romaniei, locul 5 in finala B la 200 de metri la kaiac... VIDEO! Amicalul Fortuna Dusseldorf - Benfica a fost anulat dupa ce Luisao l-a facut "K.O." pe arbitru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x