Antena Căutare

F1, MP al Turciei: Linie Red Bull!

Sebastian Vettel a obtinut pole position-ul in Marele Premiu al Turiciei, iar Mark Webber s-a clasat pe doi, Red Bull monopolizand astfel startul de la Istanbul. Surprinzator, Nico Rosberg a reusit sa-si pozitioneze monopostul Mergedes GP pe locul al treilea, in timp ce Michael Schumacher ocupa locul opt.

In ciuda accidentului destul de serios din antrenamentele de ieri, cand Sebastian Vettel a pierdut controlul monopostului sau la iesirea virujului 8 a circuitului din Istanbul si a lovit puternic parapetii de protectie, distrugandu-si masina, campionul mondial en titre nu a avut nici o problema, astazi, sa-si adjudece prima pozitie pe grila de start in MP al Turiciei.

Dimpotriva, germanul si-a incheiat cel mai rapid tur din Q3 cu peste un minut si jumatate inainte de expirarea timpului oficial si s-a retras linistit la boxe. Si a avut dreptate, nimeni nu a reusit sa-i ia fata. Webber, coechipierul sau, a incercat, dar nu a reusit sa se apropie de el la mai putin de circa jumatate de secunda.

Nico Rosberg a demonstrat ca Mercedes GP incepe sa prinda forma, completand "podiumul" de start. Hamilton si Button vor pleca de pe pozitiile 4 si 6, intre ei infiltrandu-se Ferrari-ul lui Fernando Alonso.

Septuplul campion mondial, Michael Schumacher nu a reusit decat cea de-a 8-a pozitie, desi in antrenamentele cronometrate de dimineata i-a suflat in ceafa lui Vettel, tanarul german batandu-l cu doar o sutime de secunda pe tur.

Startul in MP al Turciei se da maine, la ora 15.00.

Grila de start in MP al Tuciei

1. Sebastian Vettel (GER) Red Bull-Renault 1:25.049
2. Mark Webber (AUS) Red Bull-Renault 1:25.454
3. Nico Rosberg (GER) Mercedes 1:25.574
4. Lewis Hamilton (GBR) McLaren-Mercedes 1:25.595
5. Fernando Alonso (ESP) Ferrari 1:25.851
6. Jenson Button (GBR) McLaren-Mercedes 1:25.982
7. Vitaly Petrov (RUS) Lotus-Renault 1:26.296
8. Michael Schumacher (GER) Mercedes 1:26.646
9. Nick Heidfeld (GER) Lotus-Renault 1:26.659
10. Felipe Massa (BRA) Ferrari

Stire in curs de actualizare...

Pittbul Atodiresei a luat drumul "Chinei" ... la politie... Petrolul Ploiesti e noul lider al seriei Vest. Vezi rezultatele etapei din Liga a doua....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x