Antena Căutare

FC Botoșani - Sepsi LIVE VIDEO ONLINE

FC Botoșani - Sepsi LIVE VIDEO. Două echipe bune ale Ligii 1 se duelează în primul meci de luni, la Botoșani. Gazdele primesc replica celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, într-un duel care poate fi urmărit live video online

FC Botoșani - Sepsi LIVE VIDEO. Două echipe bune ale Ligii 1 se duelează în primul meci de luni, la Botoșani. Gazdele primesc replica celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Botoșani - Sepsi este live video online de la ora 18:00.

FC Botoșani - Sepsi LIVE VIDEO. Startul acestei etape găsește cele două echipe în cele două jumătăți valorice ale Ligii 1. Sepsi e pe locul 6, cu 7 puncte, în timp ce Botoșaniul lui Costel Enache e pe 10 cu un punct mai puțin. Ambele echipe vin după o etapă a 5-a modestă. Gazdele au pierdut pe terenul modestei Poli Iași, iar Sepsi nu a fost capabilă să țină piept rezervelor de la FCSB.

FC Botoșani - Sepsi LIVE VIDEO. FC Botoșani este neînvinsă în acest sezon pe teren propriu. După un 2-0 cu AFC Hermannstadt, moldovenii au remizat cu Astra, scor 1-1. Dincolo, Sepsi nu e nici pe departe o echipă de deplasare. Din trei meciuri departe de casă, trupa lui Eugen Neagoe a scos doar un punct, la Giurgiu.

FC Botoșani - Sepsi LIVE VIDEO. Gruparea moldavă domină duelurile cu echipa din Sfântu Gheorghe pe prima scenă. Din patru întâlniri, toate disputate în sezonul trecut, regulat și play-out, Botoșaniul a scos 3 victorii și un meci s-a încheiat la egalitate. Remiza a venit chiar la ultima vizită a echipei din Covasna în Moldova. Pe 23 aprilie 2018 am avut un super-meci FC Botoșani - Sepsi, încheiat cu scorul de 2-2. Gazdele au egalat la 2 în minutul 90+4 prin Răzvan Tincu.

FC Botoșani - Sepsi LIVE VIDEO. Casele de pariuri o dau favorită pe FC Botoșani în meciul de azi, cu o cotă de 2,05. Remiza primește 3,30, iar un succes al oaspeților e cotat cu 4,00. La primul meci din istorie jucat de Sepsi la Botoșani, în iulie 2017, echipa din Covasna a fost umilită, scor 1-5. Între timp, Sepsi s-a schimbat radical, iar acum specialiștii o văd cu mult mai multe șanse la punct sau puncte.

FC Botoșani - Sepsi LIVE VIDEO. Pentru acest meci vom merge pe mâna echilibrului și mizăm pe sub 2,5 goluri - cotă 1,65

Ai greșit mireasa, Emmanuele! A divorțat de ”Miss Nigeria” 2013, pentru a se lua cu ”Miss Nigeria” 2014. ”Miss Nigeria” ... FCSB - Rapid Viena, returul play-off-ului Europa League! Gigi Becali i-a făcut primul 11 lui Dică. ”Caviarul” e titular...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x