Antena Căutare

FC Brasov-Sahtior Donetsk 0-1, intr-un meci amical disputat in cantonamentul din Antalya

FC Brasov a fost invinsa cu scorul de 1-0 de formatia pregatita de Mircea Lucescu, Sahtior Donetsk, intr-un amical disputat in Antalya, cele doua formatii aflandu-se la a doua intalnire din aceasta iarna, dupa remiza din Spania.

Unicul gol al partidei a fost marcat Olexiy Gai, in minutul 42, printr-o lovitura de cap din mijlocul careului.

Tehnicianul Razvan Lucescu a folosit in acest joc urmatoarea formula: Coman (Kajcsa 70) - Voicu, Oros (Abrudan 70), Nae Constantin (B. Niculae 70), Ezequias (Cr. Ionescu 70) - Cristescu (Senin 70), Ilyes (Mateiu 70), Maldarasanu (Paulo Adriano 70), C. Munteanu (Roman 55) - Buga (Surdu 70), Dedu (Hadnagy 46).

Portarul Danut Coman a jucat primul sau meci pentru FC Brasov de cand a fost transferat sub Tampa. El a fost accidentat la genunchi inca de pe vremea cand era legitimat la Rapid, iar in cantonamentul ardelenilor din Spania a fost menajat.

Acesta a fost al doilea joc direct pe care cele doua formatii l-au disputat in aceasta iarna, dupa ce in cantonamentul din Spania au remizat, scor 0-0. Sahtior a mai intalnit in aceasta iarna, in jocuri de verificare, doua echipe romanesti, Unirea Urziceni, cu care a remizat, scor 0-0, si Rapid, pe care a invins-o cu scorul de 2-1.

FC Brasov va mai juca in stagiul de pregatire din Antalya inca trei meciuri amicale, cu Cernomoret Odessa (Urcraina), la 14 februarie, cu FC Kaisar (Kazahstan), la 16 februarie, si cu FC Taraz (Kazahstan), la 18 februarie, urmand sa revina in tara la 20 februarie.
sursa:newsin.ro
Mircea Sandu:"Am pierdut cu doua autogoluri!"... Zicu: "Fotbalul este tot pentru mine"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x