Antena Căutare

FC Sevilla a învins, cu 2-0, echipa Mallorca şi e aproape calificată în Liga Campionilor

FC Sevilla a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Mallorca, într-un meci din etapa a XXXVI-a a campionatului spaniol LaLiga.

Ocampos '41 (p) şi En-Nesyri '84 au marcat golurile.

În urma acestui rezultat, FC Sevilla se menţine pe locul 4, cu 66 de puncte, la egalitate cu Atletico Madrid, de pe locul 3, dar înaintea formaţiei Villarreal, care are 57 de puncte şi se află pe locul 5.

Real Madrid, care joacă, luni seară, la Granada, în această etapă, conduce în clasament, cu 80 de puncte, urmată de FC Barcelona, cu 79 de puncte.

Primele patru echipe merge în ediţia viitoare a Ligii Campionilor.

Mallorca este pe locul 19, penultimul, retrogradabil, cu 32 de puncte, la trei puncte de Alaves, de pe locul 17, care asigură menţinerea în prima ligă.

Sursa : news.ro

Le Havre - PSG, primul meci cu spectatori în ţările cu fotbal dezvoltat. În tribune se vor afla fostul premier Edouard P... Le Havre - PSG, scor 0-9, în primul meci cu spectatori din Franţa. Golurile au fost marcate într-o oră de joc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x