Căutare Live

FC Sevilla a învins, cu 2-0, echipa Mallorca şi e aproape calificată în Liga Campionilor

FC Sevilla a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Mallorca, într-un meci din etapa a XXXVI-a a campionatului spaniol LaLiga.

Ocampos '41 (p) şi En-Nesyri '84 au marcat golurile.

În urma acestui rezultat, FC Sevilla se menţine pe locul 4, cu 66 de puncte, la egalitate cu Atletico Madrid, de pe locul 3, dar înaintea formaţiei Villarreal, care are 57 de puncte şi se află pe locul 5.

Real Madrid, care joacă, luni seară, la Granada, în această etapă, conduce în clasament, cu 80 de puncte, urmată de FC Barcelona, cu 79 de puncte.

Primele patru echipe merge în ediţia viitoare a Ligii Campionilor.

Mallorca este pe locul 19, penultimul, retrogradabil, cu 32 de puncte, la trei puncte de Alaves, de pe locul 17, care asigură menţinerea în prima ligă.

Sursa : news.ro

Le Havre - PSG, primul meci cu spectatori în ţările cu fotbal dezvoltat. În tribune se vor afla fostul premier Edouard P... Le Havre - PSG, scor 0-9, în primul meci cu spectatori din Franţa. Golurile au fost marcate într-o oră de joc...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri