Antena Căutare

FCM Tg Mures - Rapid 0-2 \ Trombetta revine in campionatul intern cu o infrangere

Italianul Maurizio Trombetta a debutat cu stangul pe banca lui FCM Tg. Mures, echipa sa fiind invinsa de Rapid pe teren propriu, scor 0-2.

In urma acestui succes, echipa lui Razvan Lucescu urca pe locul 2, cu 28 de puncte, doua mai putine decat liderul Dinamo, in timp ce muresenii sunt in continuare penultimii in clasamentul Ligii I, cu doar 8 puncte.

Rapid a inceput tare la Targu Mures, iar Surdu a fost protagonistul primelor minute, cu doua ocazii ratate. Atacantul giulestenilor putea deschide scorul in chiar minutul 1, dar sutul sau s-a dus putin peste, pentru ca peste putin timp sa finalizeze dezolant o pasa primita de la Pancu.

Dupa ce au oprit iuresul rapidistilor, gazdele si-au facut simtita prezenta si in ofensiva, iar in minutul 12 puteau primi un penalty, dupa ce Marcos Antonio a lovit cu mana o minge trimisa spre poarta de Subotic.

Debutul alert de meci a oferit senzatia unei confruntari spectaculoase, dar odata cu trecerea timpului, cele doua echipe s-au anulat reciproc, pana la finalul primei reprize singurul lucru demn de remarcat fiind sutul de la 25 de metri al lui Paduretu, pe care Straton l-a retinut fara probleme.

Tot Rapid a fost mai periculoasa si dupa pauza, Surdu irosind o noua sansa excelenta in minutul 47, cand a tras din mijlocul careului, nederanjat de nimeni, insa Albut a avut un reflex excelent si a reusit sa respinga. Cel mai periculos om al muresenilor, Subotic, a dat replica pentru echipa lui Trombetta, insa fostul atacant al Craiovei a tras slab, pe langa, dupa ce l-a driblat in prealabil pe Oros.

Defensiva gazdelor a cedat pentru prima oara in minutul 61, cand Deac a pasat perfect pentru Grigorie, care a pacalit pasul la offside al adversarilor, a preluat elegant si, dupa ce l-a driblat si pe Albut, a marcat in poarta goala pentru 1-0.

Desi noul antrenor al ardelenilor a fortat cu tinerii Bumba si Sergiu Bus, singura sansa de egalare pentru FCM a venit din partea lui Paduretu, al carui sut a trecut putin pe langa poarta lui Straton. Aproape imediat, in minutul 78, Teixeira, intrat in locul lui Surdu, a dublat avantajul giulestenilor, cu un sut frumos de la 16 metri, in urma unei pase primite de la Herea, si a stabilit rezultatul final.

Sursa: antena3

Foto: gsp.ro

VIDEO! Ioan Becali despre Paszkany: "Un tupeist mincinos cu haine de piele de la SS-isti"... VIDEO! Arpad Paszkany: "Arbitrajul romanesc e mai prost decat fotbalul"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x