Antena Căutare

FCSB - CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE

FCSB - CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE. Finala play-off-ului Ligii 1 se joacă duminică, pe Arena Națională. Liderul campionatului, FCSB, primește vizita singurei urmăritoare capabile să lupte pentru supremație, CFR Cluj, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul FCSB - CFR Cluj este live video online, duminică, de la ora 20:45.

FCSB - CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE. Duelul din capitală este unul care poate fi decisiv pentru soarta titlului în România. Dacă FCSB se impune, trupa lui Dică pune 5 puncte între ea și CFR Cluj cu 3 etape înainte de finalul campionatului. În schimb, un ”x2” ar face ca tensiunea să persiste și în finalul de sezon, având în vedere faptul că FCSB are un program infernal, cu deplasări la Craiova și la Iași.

FCSB - CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE. Cele două echipe sunt perfect egale în acest sezon. Toate cele 3 meciuri directe, două din sezonul regulat și unul din play-off, s-au încheiat la egalitate în FCSB și CFR: 1-1. Egalitate a fost și în ultimul meci din sezonul trecut: 0-0 la Cluj. Dacă remiza nu se va mai repeta și acum, campionatul se poate simplifica (cu victoria bucureștenilor) sau se poate complica.

FCSB - CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE. Trupele lui Dică și Dan Petrescu sunt singurele neînvinse în play-off. Meciul din această etapă se anunță a fi din nou extrem de închis, întrucât nimeni nu vrea să riște. FCSB are 2 puncte avans și e mulțumită cu o remiză, în timp ce Clujul ”Bursucului” știe că eșecul înseamnă un capăt de drum în lupta la titlu.

FCSB - CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE. Casele de pariuri o văd favorită pe FCSB în acest meci, cu o cotă care pleacă de 2,40 și ajunge la 2,50. Ardelenii au o cotă de 3,10 pentru a trece pe primul loc, în timp ce remiza primește cote între 2,95 și 3,05.

FCSB - CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE. În istorie, între FCSB/Steaua și CFR Cluj s-au jucat 15 meciuri pe terenul bucureștenilor. O singură victorie au obținut ”feroviarii”, în 2016, 8 vidctorii au înregistrat steliștii și 6 meciuri s-au încheiat la egalitate. Au fost în general meciuri echilibrate, cel mai clar succes fiind un 3-0 în 2013 (goluri Piovaccari, Cristi Tănase și Adi Popa).

FCSB - CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE. Ce ponturi am putea încerca la ”finala” campionatului:

  • sub 2,5 goluri - cotă 1,55
  • victorie sau remiză FCSB - cotă 1,40
  • x pauză - cotă 1,95

Clasamentul la vârf din play-off-ul Ligii 1 înainte de acest meci:
1. FCSB - 42 puncte
2. CFR Cluj 40 puncte
3. CS ”U” Craiova 34 puncte

Biletul Zilei 26.04.2018. Meciurile Arsenal-Atletico și Marseille-Salzburg ne-au adus câștigul!... Măsură istorică în fotbalul românesc: PCH a intrat în Consiliul de administrație al lui Dinamo!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x