Antena Căutare

FCSB, dureros, CFR Cluj, rușinos! Echipele românești nu mai prind nici toamna în cupele europene

Dacă odinioară aveam echipe din România care își propuneau ”primăvara europeană”, am ajuns acum la stadiul în care echipele românești nu mai trec nici măcar de ”vara timpurie europeană”. Viitorul, Craiova, CFR Cluj și FCSB ne-au arătat că fotbalul românesc este cu un picior și jumătate în groapă.

Dacă odinioară aveam echipe din România care își propuneau ”primăvara europeană”, am ajuns acum la stadiul în care echipele românești nu mai trec nici măcar de ”vara timpurie europeană”. Rând pe rând, Viitorul, ”U” Craiova, CFR Cluj și FCSB ne-au arătat că fotbalul românesc este cu un picior și jumătate în groapă.

Ultimele două echipe din România angrenate în Europa, CFR Cluj și FCSB, au părăsit sezonul european în play-off-ul Europa League. Dacă FCSB a fost la un gol de calificare, câștigând cu Rapid Viena, scor 2-1 (1-3 în tur), CFR Cluj a terminat și ”Noul Testament” al rușinii europene pentru fotbalul românesc. Campioana României s-a transformat în Campioana RUȘINII, pierzând din nou cu Dudelange, de această dată în România, scor 2-3 (0-2 în tur).

FCSB - Rapid Viena 2-1 + Andrei Vlad, insuficient pentru grupe!

FCSB are un lot plin de ”bătrâni”, ”perle de milioane”, ”specialiști” pe bancă, doi antrenori, însă nu are un portar de rezervă. Andrei Vlad, rezerva lui Bălgrădean, este orice, dar nu portar. A arătat asta în dese rânduri în sezonul trecut, iar ieri, cu Rapid Viena, a fost din nou cu sapa în mână, îngropându-și echipa fără milă.

FCSB începuse bine meciul cu Rapid Viena, iar la pauză avea un 2-0 calificabil, grație golurilor marcate de Gnohere (12) și Mihai Roman (45+2). După pauză, Gnohere a ratat șansa unui 3-0 liniștitor, după care a urmat dezastrul Andrei Vlad. ”Messi” dintre buturi a vrut să scoată o minge care se ducea mult pe lângă, a scos-o perfect la un austriac, acesta a recentrat, iar apoi a urmat eliminarea FCSB din Europa.

FCSB - Rapid Viena 2-1 (Gnohere 11, Roman 45 / Sonnleitner 63)

Echipele de start:

FCSB XI: A. Vlad - R. Benzar, Planici, Bălaşa, A. Stan - Pintilii, Filip - M. Roman, Fl. Tănase, Teixeira - Gnohere. Rezerve: Bălgrădean, Nedelcu, Coman, Morais, Ov. Popescu, R. Rusescu, Man

Rapid Viena XI: Strebinger - Muldur, Sonnleitner, Barac, Potzmann - Schwab, Ljubicic - Murg, Knasmullner, A. Ivan - Alar. Rezerve: Knoflach, Hofmann, Auer, Malicsek, Kostic, Martic, Guillemenot

CFR Cluj - Dudelange 2-3, campioana umilinței reloaded!

Nimic nou sub soarele rușinii la Cluj-Napoca. După jalea din Luxemburg, campioana României le-a arătat și propriilor fani cum se trăiește o o umilință cu nimeni din fotbal. CFR Cluj a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (0-0), de formaţia Dudelange din Luxemburg, în manşa a doua a play-off-ului Ligii Europa.

Clujenii au fost conduşi cu 3-0 şi părăsesc competiţia după ce Dudelange s-a impus şi în tur, cu scorul de 2-0. Ca da obicei în ultimele meciuri, echipa antrenată de Antonio Conceicao a făcut un joc slab, lent, şi-a creat puţine ocazii de gol şi a gafat nepermis pe faza defensivă.

CFR Cluj - Dudelange 2-3 (Tambe 85, Omrani 88 / Sinani 51, 54, Turpel 77)

Echipele de start:

CFR Cluj XI: Jesus Fernandez - Cr. Manea, Vinicius, Lang, Camora - Bordeianu, Males - Ioniță, Mailat, Omrani -Țucudean. Rezerve: Arlauskis, Julio Baptista, Hoban, Mureșan, Peteleu, Tambe

Dudelange XI: Frising - Malget, Schnell, Prempeh, El Hriti - Stelvio Da Cruz,, Sinani, Clement - Stolz, Turpel, Melisse. Rezerve: Esposito - Bisevac, Ibrahimovic, Pokar, Strumpf, Jordanov, Perez

FCSB și CFR - OUT din Europa înseamnă că România nu va avea, pentru a doua oară în ultimii 15 ani, echipă în cupele europene. Românii s-au făcut de râs în Europa, în această vară, iar clasamentul coeficienților va duce trupele interne către dezastru.

Știrea zilei din Liga 1: Dan Nistor semnează azi! Pe cine a ales mijlocașul între FCSB și Dinamo. Va avea un salariu uri... BREAKING NEWS! Cutremur în Liga 1 după seara neagră de Europa League: antrenorul și-a dat demisia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x