Antena Căutare

FCSB dă prima lovitură pe piața transferurilor! Gigi Becali a anunțat achiziția unui jucător de națională: ”Marți semnează actele!”

FCSB a dat lovitura la Craiova, acolo unde s-a impus cu 1-0 în derby-ul penultimei etape din Play-off, iar apoi a dat lovitura pe piața transferurilor. La miezul nopții, Gigi Becali a anunțat transferul unui jucător de naționala Albaniei: mijlocașul lui Poli Iași, Kamer Qaka.

Ex-patronul FCSB, Gigi Becali, a anunțat că Qaka, 23 de ani, va semna cu FCSB în cursul zilei de marți. Mijlocaşul albanez este al doilea transfer făcut de FCSB, pentru sezonul viitor, după Olimpiu Moruţan, adus de la FC Botoșani în iarnă, dar lăsat să joace în acest play-out la echipa lui Costel Enache.

”Azi a venit tatăl lui Qaka, mâine semnează și facem transferul lui Qaka", a spus Becali, la TV Digisport, imediat după meciul CSU Craiova - FCSB 0-1.

Kamer Qaka a avut un sezon foarte bun la echipa lui Flavius Stoican, Poli Iași, alături de care s-a calificat în Play-off. Gigi Becali s-a declarat impresionat de calităţile albanezului, pe care îl consideră unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1.

Într-un interviu acordat în ianuarie în presa din România, Qaka a spus că nu s-ar teme de o mutare la FCSB: ”Nu mă sperie un transfer la echipa lui Gigi Becali. Fac faţă la orice fel de presiune, şi la cea de la FCSB. De când eram copil nu m-a interesat ce spune cineva despre mine. Îmi văd de treabă în orice condiţii”

Evoluțiile bune ale lui Qaka la ieșeni au atras atenția staff-ului echipei naționale a Albaniei. Drept urmare, legenda care se află pe banca Albaniei, Christian Panucci, l-a convocat pe Qaka la ultimele meciuri amicale cu Turcia și Norvegia, fiind folosit în ambele partide.

Sepsi Sf. Gheorghe - Poli Timișoara LIVE VIDEO ONLINE... Revista presei sportive, 15.05.2018: Zidane face anunțul zilei legat de recuperarea lui Ronaldo pentru finala cu Liverpo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x