Antena Căutare

FCSB a anunțat numele antrenorului pentru viitorul sezon! Între Mircea Rednic și Nicolae Dică, Gigi Becali și ”Vasi” au făcut alegerea finală

FCSB s-a impus în derby-ul etapei a 9-a din Play, scor 1-0 pe terenul celor de la CS ”U” Craiova, loc în care nu câștigase nimeni până în prezent, iar bucuria victoriei l-a făcut pe noul patron al bucureștenilor, Vasile Geambazi, să îl confirme pe Nicolae Dică și pentru sezonul viitor.

FCSB s-a impus în derby-ul etapei a 9-a din Play-off, scor 1-0 pe terenul celor de la CS ”U” Craiova, loc în care nu câștigase nimeni până în prezent, iar bucuria victoriei l-a făcut pe noul patron al bucureștenilor, Vasile Geambazi, să îl confirme pe Nicolae Dică și pentru sezonul viitor.

”Purtătorul de cuvânt” al lui Geambazi, Gigi Becali, a anunțat că, indiferent dacă FCSB va lua sau nu titlul, Nicolae Dică rămâne antrenorul roș-albaștrilor. Din ”fricos” după meciul pierdut cu CSM Poli Iași, Dică s-a schimbat radical în ochii ex-patronului, iar acum este văzut ca un ”tehnician curajos”, „inspirat” și cu ”schimbări potrivite”.

”Dică a demonstrat că nu este un antrenor fricos. A fost inspirat astăzi, a făcut schimbările potrivite. O să plece Alibec, iar Dică rămâne antrenor. Dică va rămâne antrenor. Așa a zis Vasi. Orice s-ar întâmpla, va rămâne. Așa se joacă fotbalul. Cu multă muncă, dăruire și ambiție. Doar așa poți câștiga titluri. Se poate spune că e cel mai bun meci al nostru din 2018. A fost altă atitudine. Dacă ești fotbalist, joci tot sezonul așa.

Șansele la titlu sunt 55 cu 45 la sută. Am mare încredere în Viitorul, pentru că are două motive: unul 200.000 de euro pentru locul 3, iar celălalt - ei nu mai joacă turul I, joacă direct turul II preliminar în Europa League. E un mare interes pentru ei.”, a declarat Becali, conform gsp.ro

În urmă cu 6 zile, în presa din România s-a vorbit de o eventuală venire a lui Mircea Rednic din vară la FCSB. Ulterior, Gigi Becali a dezmințit zvonurile, deși ”Puriul” a lăsat de înțeles că sunt șanse să vină la roș-albaștri.

FCSB a câștigat ieri seară în vulcanul de pe ”Ion Oblemenco” cu 1-0 (gol Teixeira, min 86) și a amânat deznodământul campionatului până în ultima rundă din Play-off.

Clasamentul primelor 2 echipe din Play-off cu o rundă înainte de final:
1. CFR Cluj 47 puncte (+5 golaveraj)
2. FCSB 46 puncte (+7 golaveraj)

Ultima etapă din Play-off în lupta pentru titlu:
Duminică, 20 mai, ora
20:45: FCSB - Astra
20:45: CFR Cluj - Viitorul

Senzațional! Iniesta i-a fost copil de mingi lui Gică Popescu și lui Prodan! ”Atunci am avut voie să stăm până la 3 dimi... Sepsi Sf. Gheorghe - Poli Timișoara LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x