Antena Căutare

Sepsi Sf. Gheorghe - Poli Timișoara LIVE VIDEO ONLINE

Sepsi - Poli Timișoara LIVE VIDEO. Play-off-ul Ligii 1 ia o pauză de trei zile și lasă loc etapei a 10-a din Play-out. Sepsi Sfântu Gheorghe și ACS Poli Timișoara se întâlnesc azi, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Sepsi - Poli TImișoara este live video online de la ora 18:30.

Sepsi - Poli Timișoara LIVE VIDEO. Meciul de la Sfântu Gheorghe este unul capital pentru evitarea retrogradării. Dacă echipa lui Eugen Neagoe câștigă, aceasta se poate considera ca și salvată, în timp ce bănățenii lui Neaga și Șunda s-ar apropia mult de ”matineu”. În schimb, un ”2” în acest meci ar arunca în aer finalul de sezon și ar aduce pe Sepsi din nou în ”mlaștină”.

Sepsi - Poli Timișoara LIVE VIDEO. Ambele echipe au câștigat în etapa trecută contra a două rivale din zona roșie. Dacă Sepsi a surprins cu victoria pe terenul trupei lui Adi Mutu, FC Voluntari, Poli Timișoara a obținut un succes logic cu virtual-retrogradata Juventus București.

Sepsi - Poli Timișoara LIVE VIDEO. Între cele două rivale de azi au avut loc doar 3 meciuri până acum: 2 remize și o victorie a celor de la Sepsi. În turul play-out-ului, la Timișoara, am asistat la un spectaculos 2-2, cu Poli egalând în minutul 89 și cu veteranul Răzvan Raț eliminat în prelungiri.

Sepsi - Poli Timișoara LIVE VIDEO. Poli nu a mai câștigat un meci departe de casă din 11 septembrie 2017, atunci când se impune pe terenul celor de la Dinamo. Așadar, iată 9 luni de secetă pentru Artean & co. Dincolo, Sepsi nu a mai pierdut acasă de ...8 zile. Pe 7 mai 2018, Concordia se impunea la Sfântu Gheorghe cu 2-0.

Sepsi - Poli Timișoara LIVE VIDEO. La pariuri, Sepsi e favorită, cu o cotă de 1,90-2,00, iar Poli este cotată cu 3,60-4,00. Pentru cei care vor să riște, putem spune că victoria lui Sepsi e mai aproape de realitate. Avem însă un pont de siguranță: ”peste 1,5 goluri” la cotă 1,45.

FCSB a anunțat numele antrenorului pentru viitorul sezon! Între Mircea Rednic și Nicolae Dică, Gigi Becali și ”Vasi” au ... FCSB dă prima lovitură pe piața transferurilor! Gigi Becali a anunțat achiziția unui jucător de națională: ”Marți semnea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x