Antena Căutare

FCSB - Rapid Viena, returul play-off-ului Europa League! Gigi Becali i-a făcut primul 11 lui Dică. ”Caviarul” e titular

FCSB s-a antrenat cu Viitorul pentru returul cu Rapid Viena din Europa League. Rezervele lui Nicolae Dică s-au impus la Ovidiu, scor 4-1, în runda a 6-a a Ligii 1, iar acum se concentrează pe meciul capital de intrare în grupele UEL. Becali i-a făcut deja echipa de start tânărului său subordonat

FCSB s-a antrenat cu Viitorul pentru returul cu Rapid Viena din Europa League. Rezervele lui Nicolae Dică s-au impus la Ovidiu, scor 4-1, în runda a 6-a a Ligii 1, iar acum se concentrează pe meciul capital de intrare în grupele UEL. Gigi Becali i-a făcut deja echipa de start tânărului său subordonat.

Ca de obicei, în direct la televiziune, șeful FCSB a anunțat, cu lux de amănunte, echipa pentru cel mai important meci din această vară. Miza e enormă pentru bugetul lui Becali: aproape 10 milioane de euro înseamnă calificarea în grupe.

Gigi Becali a făcut echipa și pentru succesul cu Viitorul, astfel că acum mizează din nou pe inspirație și speră să obțină un succes la o diferență similară cu Rapid Viena.

Nicolae Dică, la sfaturile tehnice ale lui Gigi Becali, a început meciul de la Ovidiu în formula: Bălgrădean - Morais, Nedelcu, Filip, Jakolis - Qaka, Ov. Popescu - Man, Coman, Tănase - Rusescu. Dintre aceștia, maxim 3 au șanse de a începe și în Europa League.

”Pe stânga Dică va juca cu Teixeira. Tănase nu știu dacă va juca, că nu a demonstrat nimic în seara asta. Rusescu e caviar, vine bine ca al doilea vârf. Îmi pare rău că nu l-am odihnit o repriză în seara asta. Nu se pune problema între el și Bizon. "Bizonul” va juca. Dar nu știm dacă va evolua Tănase sau Rusescu

Pe dreapta va juca Roman, păi de ce l-am odihnit azi? Eu cred în el, de aia l-am luat, să joace cu Rapid Viena", a spus finanțatorul FCSB la TV Digisport.

Returul FCSB - Rapid Viena, programat joi, 30 august, de la 21:30, începe de la scorul de 3-1 pentru austriecii lui Andrei Ivan.

Echipa de start FCSB cu Rapid Viena: Bălgrădean - Benzar, Planic, Bălașa, Al. Stan - Pintilii, Filip - Roman, Rusescu, Teixeira - Gnohere

FC Botoșani - Sepsi LIVE VIDEO ONLINE... FC Voluntari - ”U” Craiova LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x