Antena Căutare

FC Voluntari - ”U” Craiova LIVE VIDEO ONLINE

FC Voluntari - ”U” Craiova LIVE VIDEO. Runda a 6-a a Ligii 1 se încheie cu un meci într-o două echipe cu moralul pe pământ. ”Lanterna” campionatului, FC Voluntari, primește vizita unei echipe decăzute, ”U” Craiova.

FC Voluntari - ”U” Craiova LIVE VIDEO. Runda a 6-a a Ligii 1 se încheie cu un meci într-o două echipe cu moralul pe pământ. ”Lanterna” campionatului, FC Voluntari, primește vizita unei echipe decăzute, ”U” Craiova, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Voluntari - Universitate este live video online, azi, de la ora 21:00.

FC Voluntari - ”U” Craiova LIVE VIDEO. Startul acestei etape le-a găsit pe cele două echipe în zona roșie a clasamentului. Voluntari e ultima, fiind cea mai slabă la toate capitolele: cel mai slab punctaj, cel mai slab atac și cea mai slabă apărare. ”U” Craiova nu e tocmai departe. Trupa lui Mangia are un start de sezon dezastruos: un singur succes, două remize și două eșecuri. Puțin, mult prea puțin pentru o echipă cu pretenții la podium și chiar titlu.

FC Voluntari - ”U” Craiova LIVE VIDEO. Atât Voluntari, cât și Craiova, vin în acest meci după rezultate rușinoase. Cu Daniel Oprița pe bancă, supranumit ”Antrenorul ZERO”, echipa din Ilfov a fost făcută preș la Târgu Mureș de nou-promovata FC Hermannstadt, scor 0-4. De cealaltă parte, Craiova a fost bătută acasă de o altă echipă modestă, Concordia Chiajna, cea care în etapa a 6-a a fost umilită de Astra.

FC Voluntari - ”U” Craiova LIVE VIDEO. Meciurile dintre Voluntari și Craiova jucate pe terenul gazdelor de azi sunt mereu la discreția oltenilor. În perioada 2015-2018, Universitatea a câștigat toate cele patru deplasări: 0-1, 0-1, 0-2, 1-2. Unicul succes al Voluntariului cu Craiova a avut loc în deplasare, în 2015. A fost un 2-1 decis de golurile lui Bălan și Daniel Pancu.

FC Voluntari - ”U” Craiova LIVE VIDEO. Istoria, dar mai ales diferența uriașă de valoare, face ca oltenii să aibă o cotă foarte mică pentru un nou succes: 1,69, în scădere de la 2,00. Gazdele, cu un singur punct în 5 etape, au cotă 5,10, iar remiza primește 3,80.

FC Voluntari - ”U” Craiova LIVE VIDEO. Pontul recomandat la acest meci e unul în acord cu realitatea: 2 solist

FCSB - Rapid Viena, returul play-off-ului Europa League! Gigi Becali i-a făcut primul 11 lui Dică. ”Caviarul” e titular... Revista presei sportive, 27.08.2018: România, calificare la Euro 2019 după 23 de ani; Tranzacție fabuloasă în Anglia: 2,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x