Antena Căutare

Federer și Nadal, evenimentul secolului în tenis: Joacă cu Bill Gates, în Cape Town

Evenimentul secolului în tenis va avea loc în 2020 când Federer și Nadal vor juca cu Bill Gates în Cape Town pentru un scop nobil. Iată ce trebuie să știi despre acest meci inedit.

Evenimentul secolului în tenis va avea loc în 2020 când Federer și Nadal vor juca cu Bill Gates în Cape Town pentru un scop nobil. Iată ce trebuie să știi despre acest meci inedit.

În luna februarie a anului următor, Roger Federer va juca împotriva lui Rafael Nadal într-un meci caritabil pentru fundația sa din sudul Africii. Într-un interviu acordat revistei american Vogue, Roger Federer a dezvăluit că a deci să joace meciul amical cu Rafael Nadal la anul. Astfel, a fost confirmat meciul ce va avea loc pe stadionul de 55.000 de locuri din Cape Town pe 7 februarie 2020.

Federer și Nadal vor juca cu Bill Gates și Trevor Noah

Rafael Nadal și Roger Federer vor juca un meci la single și apoi unul la dublu cu Bill Gates, fondatorul Microsoft, și Trevor Noah, comediantul sud-african. Mama lui Roger Federer, Lynette, este originară din sudul Africii și este mândră de faptul că fiul său va avea șansa să joace acasă. Federer a declarat că acest meci pe pământ african este un vis ce va deveni realitate.

Federer a mai declarat: “Voi juca în țara de origine a mamei mele împotriva celui mai de temut adversar al meu, dar și prieten, Rafael Nadal. Noi doi nu împărtășim doar dragostea pentru tenis, dar și aceea de a face o faptă bună pentru copiii ce merită să aibă un start mai bun în educație și în viață. Mă simt mândru că voi avea alături alți mari oameni de succes pentru a oferi un show extraordinar milioanelor de oameni ce ne vor urmări pe stadion și la TV. Pentru mine și familia mea, acesta va fi un moment unic.”

Rafael Nadal a mai adăugat: “Eu și Roger am împărtășit atâtea momente inedite, atât pe teren cât și în afara lui. Sunt foarte încântat să călătoresc la Cape Town și să joc împotriva lui pentru o cauză nobilă. Va fi prima data când ajung în zonă și îl am pe Roger ca și ghid touristic – asta trebuie să fie distractiv.“

Organizatorii se așteaptă ca acest eveniment sportive să aducă un număr record de spectator la un meci de tenis pentru ca fondurile strânse din bilete să fie investite în programul fundației lui Roger Federer. Biletele pentru meci vor fi puse în vânzare începând cu luna septembrie

Roger Federar și Rafael Nadal au mai jucat împreună cinci alte meciuri în scopuri caritabile, printre acestea regăsindu-se un meci în 2010, la Zurich, Elveția și apoi unul la Caja Magica în Madrid.

Citește și:

Nuntă în tenis! Rafael Nadal se însoară! Cine va fi soția lui și când se însoară tenismenul?

Sursă foto: sportsnet.ca

Fotbalistul român care a luat 9, 96 la Bacalaureat! „A fost un examen de maturitate. Mă aşteptam să iau peste nouă, m-am... Filip Jianu s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, la juniori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x