Antena Căutare

Florin Andone, vândut pe 30 de milioane de Euro ?! Povești fără final fericit pe piața transferurilor pentru golgheterul lui Deportivo

Florin Andone este, fără îndoială, cel mai în formă jucător atacant român al momentului în Europa. Deși evoluează la una dintre cele mai slabe echipe din La Liga, Deportivo La Coruna, vârful român își face datoria și marchează la foc automat. Nu e la îndemâna oricui să fie la egalitate în clasamentul golgheterilor cu jucători precum Gareth Bale sau Bacca și în apropierea lui Griezmann și Cristiano Ronaldo.

Forma lui Florin Andone a făcut ca mai multe echipe din Europa să se intereseze de transferul românului. Chiar ieri, presa din Anglia a oferit informația conform căreia Andone este dorit insistent de Stoke City, o formație din subsolul clasamentului din Premier League.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până aici nimic neobișnuit. Partea șocantă în toată această telenovelă vine când aflăm ce preț are Florin Andone. Ei bine, jucătorul pentru care Deportivo La Coruna plătea Cordobei 5 milioane de Euro în vara lui 2016 este evaluat la 30 de milioane de Euro de SuperDepor.

Da, echipa de pe locul 18 din La Liga, una care are șanse mici de salvare din perspectiva lotului și a jocului, cere 30 de milioane de Euro pentru un jucător. O fi o poveste, o fi realitate, nu știm cu certitudine, însă știm că Florin Andone a fost implicat într-o serie de ”povești” cu final previzibil în ultimele luni.

Stoke nu e prima echipă britanică interesată de atacantul român de 24 de ani. În vara lui 2017, se zice că Brighton, altă echipă din Premier League, ar fi oferit 19,3 milioane de euro pentru român. Bineînțeles, banii au fost refuzați de Deportivo La Coruna.

Tot în 2017, dar mai spre primăvară, italienii de la Fiorentina au înaintat o ofertă în valoare de 12 milioane de euro pentru Florin Andone, dar suma nu a fost pe placul spaniolilor, care nu voiau să se despartă de Florin pe mai puțin de 20 de milioane de euro.

Rămânem în Mai, dar mai la vest. Impresionată de sezonul bun al românului în La Liga, Sporting Lisabona era și ea interesată de serviciile atacantului în vârstă de 24 de ani. Potrivit cotidianului lusitan A Bola, Bruno de Carvalho - preşedintele lui Sporting şi Jorge Jesus - antrenorul echipei, s-au pus de acord în ceea ce priveşte transferul lui Andone. Galicienii cereau 10 milioane pe atunci, însă nici așa mutarea nu a avut loc.

Din Mai ajungem în August și regăsim o echipă interesată de român. SkySports scria că Burnley, formație din Premier League îl vrea cu insistență pe atacantul român și oferă 13 milioane de euro celor de la Deportivo La Coruna. Surpriză ? Nici așa, Depor nu a vrut să-l vândă pe român.

Acum tragem linie și ne uităm la valoarea reală a lui Florin Andone. Nu o spunem noi, nu o spun cârcotașii, ci specialiștii de la Transfermarkt.com: 4 milioane de Euro! Întrebarea e simplă: de ce nu-l lasă Deportivo să plece pe 19 milioane, pe 13, hai și pe 12 dacă nu chiar 10 ? Cineva ne minte în legătură cu aceste oferte sau La Coruna chiar se visează că Andone va ajunge un atacant uriaș ?

REVENIREA ANULUI în Liga 1! Gigi Becali a făcut anunțul așteptat de fanii unei echipe de tradiție de pe prima scenă: Cri... FCSB, un nou transfer record! Gigi Becali a primit 10 milioane de Euro pentru unul dintre favoriții săi. Ce decizie a lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x