Antena Căutare

Florin Niță, imagine superbă din vacanță. Unde își petrece concediul portarul, care dă din nou dovadă de modestie

Florin Niță a ales o destinație de vacanță foarte populară pentru români. Fabulosul portar a publicat o imagine superbă în care apare alături de soție și de cei doi copii.

Galerie
Florin Niță petrece vacanța în Grecia cu familia | Profimedia

Florin Niță a ales o destinație modestă de vacanță, unde cu siguranță s-a întâlnit cu foarte mulți conaționali. Portarul care a făcut senzație la EURO 2024 a plecat cu familia în Tassos, Grecia.

Citește și: Insula din Grecia unde se găsesc cele mai mici prețuri. O vacanță de 7 zile poate ajunge la mai puțin de 300 de euro

Unde își petrece Florin Niță concediul, alături de familie. Portarul a ales o destinație de vacanță populară în rândul românilor

Floin Niță s-a pozat clături de Laura Niță și de cei doi copii ai lor, cu zâmbetele pe buze, în vacanța din Grecia.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Florin Niță a fost cel mai bun om al României la Campionatul European de Fotbal, el figurând chiar și după eliminarea României de la Euro în topul goal-keeperilor. Portarul încă nu știe la ce echipă va juca sezonul viitor.

„În ultimele zile s-au scris multe lucruri despre mine, unele lucruri adevărate, altele, fără îndoială, mai puțin adevărate. Apropo de ultimele informații apărute în presa din Turcia, potrivit cărora am primit o ofertă de 800 mii de euro. Fals! Oferta existentă este foarte departe de ceea ce se vehiculează.

În altă ordine de idei, vreau să vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care ne-ați dăruit-o, pentru efortul pe care l-ați făcut pentru a ne fi alături în Germania, pentru momentele care vor rămâne în inimile noastre și în istorie, pentru că am văzut de ce iubim România! Pentru toate astea și nu numai, mă înclin! Cu respect și prețuire, Florin Niță!”, a declarat portarul.

La câteva ore după eliminarea României de la EURO 2024, Florin Niță a împlinit 37 de ani. Chiar dacă nu a primit o victorie în optimi drept cadou de ziua sa, fabulosul portar a avut parte de îmbrățișarea familiei și de gândurile bune venite de la românii care l-au aplaudat neîncetat și care îl consideră un adevărat erou.

Laura, soția lui Florin Niță, i-a transmis un mesaj emoționant soțului său, amintind de perioada liceului în care s-au cunoscut, perioadă în care nu îndrăzneau să-și dorească decât un concediu vara la mare. Acum, cei doi se bucură de cea mai frumoasă vară din viața lor.

„Ne-am cunoscut în liceu, când visurile noastre nu depășeau un concediu vara la mare, dar acum avem vara noastră, sau vara ta istorică, sau cea mai frumoasă vară din viața mea, vara ta din care mă bucur ca fac parte. Ești viata mea, ești tot ceea ce mi-am dorit. Dacă Dumnezeu voia altceva pentru mine, m-aș fi bătut să te am. Îi mulțumesc în fiecare zi pentru cea mai frumoasă familie din lume pe care o puteam avea. Suntem atât de mândri! Te iubesc cel mai mult! La mulți ani, iubitul meu! Dumnezeu să te ocrotească și să aibă grijă de tine, de noi!”, este mesajul transmis de Laura pe rețelele sociale.

Denis Drăguș, tată spiritual pentru copiii abandonați. Povestea neștiută a familiei sale: „Dumnezeu coboară în teren lân... Doliu în lumea sportului. Marian Velicu, fostul vicecampion mondial la box, a murit la doar 47 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana Vineri, 18.10.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x