Antena Căutare

Fostul arbitru ecuadorian Byron Moreno, arestat pentru posesie de droguri

Fostul arbitru ecuadorian Byron Moreno, devenit celebru dupa Cupa Mondiala din 2002, cand a dezavantajat Italia in partida cu una dintre gazdele competitiei, Coreea de Sud, a fost arestat, luni, pe aeroportul Kennedy din New York, pentru posesie de droguri , a anuntat Ambasada Statelor Unite ale Americii la Quito.


Byron Moreno, in varsta de 41 de ani, care in acest moment era consulatat perntru un post de radio local, a fost numit de presa italiana "Bovina nedumerita" Byron Moreno a condus intalnirea dintre Italia si Coreea de Sud din optimile de finala ale Mondialului din 2002, partida incheiata cu victoria asiaticilor, scor 2-1. Arbitrul a dezavantajat squadra azzurra, eliminandu-l eronat pe Francesco Totti pentru o presupusa simulare si anuland un gol perfect valabil al lui Damiano Tommasi.

In septembrie 2002, Byron Moreno a fost suspendat 20 de etape dupa un meci de campionat intre echipele Liga de Quito si Barcelona Guayaquil. In loc de sase minute de prelungire, el a acordat 12 minute si a provocat o noua controversa.


Vezi componenta loturilor Romaniei pentru Campionatul Mondial de gimnastica din Olanda... Mihai Stoica este foarte aproape de o revenire la conducerea Stelei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x