Un celebru fotbalist uimește lumea cu o mărturie pe Instagram: "Am avut 60 de zile coronavirus fără să ştiu. Într-o zi, am simţit ceva la plămâni"

E celebru, este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai echipei italiene, Fiorentina și credea că nu i se poate întâmpla lui. Martin Caceres a uimit lumea întreagă când a afirmat, într-o postare pe Instagram, că a avut timp de două luni coronavirus, fără să ştie.

Martin Caceres este din Uruguay și joacă la o echipă din Italia

Instagram

Fotbalistul echipei Fiorentina, Martin Caceres, a afirmat că a avut două luni coronavirus fără să ştie acest lucru, relatează Football Italia.

Citește și:

Papa Francisc a inaugurat redeschiderea completă a Bazilicii Sfântul Petru. Bisericile catolice au ţinut slujbe publice pentru prima dată în ultimele două luni

Uruguayanul a făcut dezvăluirea în timpul unei discuţii pe Instagram, el menţionând că a fost în carantină din cauza simptomelor.

“Am avut 60 de zile coronavirus în organism fără să ştiu. Am avut ceva simptome în perioada 8-15 martie. În timp ce făceam sport acasă am simţit ceva la plămâni. Mi-au spus să stau în carantină şi că va trece în 20 de zile. Poate că virusul se îndrăgostise. Ieri am primit rezultat negativ după test. Sunt ca nou”, a spus Caceres.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri