Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Un celebru fotbalist uimește lumea cu o mărturie pe Instagram: "Am avut 60 de zile coronavirus fără să ştiu. Într-o zi, am simţit ceva la plămâni"

E celebru, este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai echipei italiene, Fiorentina și credea că nu i se poate întâmpla lui. Martin Caceres a uimit lumea întreagă când a afirmat, într-o postare pe Instagram, că a avut timp de două luni coronavirus, fără să ştie.

Martin Caceres este din Uruguay și joacă la o echipă din Italia

Instagram

Fotbalistul echipei Fiorentina, Martin Caceres, a afirmat că a avut două luni coronavirus fără să ştie acest lucru, relatează Football Italia.

Citește și:

Papa Francisc a inaugurat redeschiderea completă a Bazilicii Sfântul Petru. Bisericile catolice au ţinut slujbe publice pentru prima dată în ultimele două luni

Uruguayanul a făcut dezvăluirea în timpul unei discuţii pe Instagram, el menţionând că a fost în carantină din cauza simptomelor.

“Am avut 60 de zile coronavirus în organism fără să ştiu. Am avut ceva simptome în perioada 8-15 martie. În timp ce făceam sport acasă am simţit ceva la plămâni. Mi-au spus să stau în carantină şi că va trece în 20 de zile. Poate că virusul se îndrăgostise. Ieri am primit rezultat negativ după test. Sunt ca nou”, a spus Caceres.

Recomandari