Antena Căutare

FOTO! Adio, titlu! Rapid a terminat la egalitate cu Gaz Metan Medias

Rapid -a luat adio de la titlu dupa ce a remizat, scor 2-2, pe terenul echipei Gaz Metan Medias. In acest moment, giulestenii sunt la 4 puncte distanta de primul loc, in conditiile in care rezultatul partidei dintre Universitatea Cluj si CFR Cluj ramane a fi stabilit.

Rapidistii au primit penalty pentru hentul in careu a lui Frasinescu. Herea a ratat, dar Kovacs a decis repetarea loviturii, pentru ca mediesenii intrasera in careu inaintea executarii.

Herea a transformat a doua oara si a deschis scorul (17). Giulestenii s-au desprins dupa ce Bozovici a centrat in fata portii, iar reluarea cu latul a lui Grigorie a fost deviata in poarta de Roman (38).

Razvan Lucescu a pregatit o alta tactica pentru repriza secunda. Rapidistii au preferat sa stea la cutie si sa loveasca pe contraatac. Jocul oaspetilor a anesteziat aproape ambele echipe.

Bawab, insa, a reaprins sperantele pentru gazde. In minutul 79 a prins un sut naprasnic la coltul lung si a redus din diferenta.

Issa Ba a fost eliminat in minutul 84. Dar, chiar si in aceste conditii, Gazul a adus un nou cosmar rapidistilor. Grigore a reluat in proprie poarta o centrare din corner si a stabilit scorul final, 2-2.

sursa / foto: GSP.ro

Meciul U Cluj - CFR Cluj se rejoaca din minutul 1!... Dinamo - CS Mioveni 4-1/ "Cainii" si-au asigurat prezenta in cupele europene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x