Antena Căutare

FOTO! Doua baschetbaliste, acuzate ca au batut o tanara in club

Chrissy Givens şi Monique Coker doua americance legitimate la CSM Targoviste , sunt acuzate ca au agresat o tanara intr-un club din Satu Mare in seara de dupa victoria muntencelor in orasul din Nord-Vest-ul tarii.

Roxana Stan, o tanara din Satu Mare, sustine ca doua baschetbaliste de la CSM Targoviste ca au lovit-o intr-un club din Satu Mare.

Ardeleanca sustine ca Monique Coker si Chrissy Givens, doua americance legitimate la echipa din Muntenia, s-au dat la sotul ei dupa ce s-au imbatat. Roxana spune ca, la un moment dat, cele doua chiar au fost foarte aproape sa-l loveasca pe barbat si ea a sarit sa-l salveze.

"De cand au venit in club, au baut continuu. Nu cu mine au avut treaba ci cu sotul meu, in care intrau cu fundul. L-au tot impins pana s-a dezechilibrat. Tipa cu parul impletit (Chrissy Givens) chiar a vrut chiar sa dea cu piciorul in el. sotul meu. Un barbat care era cu ele, antrenorul sau presedintele din cite am inteles, a prins-o de ambele brate. A lovit cu piciorul insa, sotul meu s-a ferit si m-a nimerit pe mine direct in burta. Pe urma mi-a mai dat o palma peste sin. Cealalta, cu parul scurt (Monique Coker), mi-a dat un pumn in ochiul sting" a spus Roxana.

Aceasta a completat ca cele doua baschetbaliste se frecau de toata lumea si ca Monique s-a dezbracat pana la chiloti in baie, acolo unde a avut ceva de impartit cu unscatorul de maini pe care l-a lovit de mai multe ori.

Vezi, mai jos, o galerie foto din noaptea scandalului, preluata de pe gsp.ro

Vezi cum arata cel mai inalt jucator de baschet din lume!... Barcelona, alungata din Spania de Real Madrid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x