Căutare Live

Franța - Croația, marea finală a Campionatului Mondial din Rusia 2018! Croații caută revanșa pentru Coupe du Monde '98

Franța - Croația, finala Campionatului Mondial din Rusia 2018! Ultimul act al Cupei Mondiale din Rusia va programa duminică, de la ora 18:00, un meci surpriză între o mare favorită, Franța, și o plăcută surpriză a Mondialului, Croația!

Franța - Croația, finala Campionatului Mondial din Rusia 2018! Ultimul act al Cupei Mondiale din Rusia va programa duminică, de la ora 18:00, un meci surpriză între o mare favorită, Franța, și o plăcută surpriză a Mondialului, Croația!

Franța - Croația, finala Campionatului Mondial din Rusia 2018! După ce ieri, la Sankt Petersburg, Franța a învins Belgia cu 1-0, într-un meci în care și-a demonstrat maturitatea, astăzi, la Moscova, Anglia a fost fericită cam o oră de joc, în perioada minutelor 5-68, atât cât a condus cu 1-0 pe Croația. Apoi, tristețea s-a pogorât asupra Albionului. Perisic a egalat în minutul 68, iar în prelungiri Mandzukic a pus bomboana pe coliva britanică.

Franța - Croația, finala Campionatului Mondial din Rusia 2018! Stadionul Lujniki din Moscova va găzdui o finală Franța-Croația cu aromă de revanșă. În urmă cu exact 20 de ani, chiar pe tărâm francez, la Coupe du Monde '98, Croația avea un parcurs fantastic. Ieșea dintr-o grupă cu Argentina, Japonia și Jamaica, iar apoi își începea drumul senzațional către fazele finale. Generația lui Boban și Suker a început cu România (1-0), a distrus Germania în ”sferturi”, scor 3-0, iar în semifinale a fost oprită de Thuram. Croația a deschis atunci scorul prin Suker, însă ”dubla” fundașului francez le-a distrus visul.

Franța - Croația, finala Campionatului Mondial din Rusia 2018! În 1998, Croația a ocupat locul 3 la Mondial, după o victorie cu 2-1 în finala mică împotriva Olandei. Acum, la Moscova, Modric, Rakitic & co. vor juca cu trofeul pe masă. E prima finală Mondială pentru Croația, aflată la a 5-a participare la un turneu final de Cupă Mondială.

Franța - Croația, finala Campionatului Mondial din Rusia 2018! Croația este cea mai mică națiune ajunsă într-o finală de Cupă Mondială (4,2 milioane de locuitori), după Uruguay în 1930 (1,9 milioane locuitori)

Franța - Croația, finala Campionatului Mondial din Rusia 2018! În ceea ce o privește pe Franța, aceasta revine într-o finală de Cupă Mondială după 12 ani. În 2006, ”Cocoșii” pierdeau, la penalty-uri, finala Cupei Mondiale din Germania. Duminică, la Moscova, Franța va juca pentru a 3-a oară cu trofeul Cupei Mondiale pe masă! Dacă în 2006 au pierdut trofeu, în 1998 s-au impus pe teren propriu, scor 3-0 cu Brazilia.

Finala mică a Cupei Mondiale din Rusia se va juca sâmbătă, la Sankt Petersburg, între Belgia și Anglia.

OFICIAL! Un club important din Liga 1 face anunțul zilei în fotbalul românesc: ”Am primit dreptul de utilizare a siglei ... FOTO! Președinta Croației, Kolinda Kitarovic, a dus fotbalul la summitul NATO! Donald Trump și Theresa May au primit cad...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x