Antena Căutare

FRF a modificat regulamentul privind locurile vacante ramase dupa licentiere

Comitetul de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal a modificat articolul 20 din ROAF privind locurile vacante ramase in cazul in care unele cluburi din Liga I sau Liga a II-a nu obtin licenta, anunta site-ul oficial al FRF.



a) In cazul in care un club, care a evoluat in Liga I si s-a clasat pe unul dintre locurile 1-14 la sfarsitul campionatului precedent, nu a obtinut licenta, locul ramas vacant va fi ocupat de un club care este cel mai bine clasat intre cluburile retrogradate din Liga I in campionatul respectiv si care detine licenta pentru acest nivel.

b) In cazul in care clubul care nu a obtinut licenta pentru Liga I este un club care a promovat din Liga a II-a, locul vacant va fi ocupat de clubul clasat pe locul 3 in Liga a II-a, sau - daca acesta nu obtine licenta pentru Liga I / nu doreste sa participe in Liga I - de urmatorul club clasat in campionatul Ligii a II-a (in seria din care provine clubul promovat care nu a obtinut licenta sau, dupa caz, din cealalta serie), care a obtinut licenta pentru Liga I.

Cluburile din Liga a II-a care nu obtin licenta, in conformitate cu Regulamentul de licentiere a cluburilor pentru participarea in campionatul national Liga a II-a, vor fi retrogradate in Liga a III-a, locurile vacante urmand a fi ocupate de cluburile retrogradate din Liga a II-a in campionatul precedent si care au obtinut licenta pentru Liga a II-a.

Jurnalul.ro

Intact Images
Cupa Davis: Ungur - Nalbandian, in primul meci. Vezi programul complet al intalnirilor Argentina - Romania!... Pep Guardiola, internat de urgenta la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x