Antena Căutare

Gestul romantic făcut de Victor Cornea pentru Andreea Bălan, după ce a câștigat un turneu de tenis. Ce cadou i-a oferit artistei

Andreea Bălan este foarte răsfățată de iubitul ei. Victor Cornea a făcut recent un gest superb față de artistă, după ce a câștigat un turenu de tenis.

Colaj cu Andreea Bălan și Victor Cornea Galerie
După ce a câștigat un turneu de tenis, Victor Cornea i-a oferit un cadou de o însemnătate deosebită Andreei Bălan | Instagram

După ce a câștigat turneul de la Banja Luka, Victor Cornea a făcut un gest superb pentru Andreea Bălan. Tenismenul i-a oferit artistei trofeul, pe care Andreea Bălan l-a așezat lângă trofeele ei.

„Iubirea mea a câștigat turneul și mi-a adus trofeul, pe care o să îl pun aici, lângă celelalte trofee ale mele”, a spus Andreea Bălan pe Instagram, publicând și imagini cu trofeul câștigat de Victor Cornea.

Citește și: Victor Cornea, primele declarații despre relația cu Andreea Bălan. Cum îl ajută vedeta în cariera de tenismen

„Sunt cea mai mândră de tine, iubirea mea”. Gestul superb făcut de Victor Cornea pentru Andreea Bălan. Ce cadou i-a oferit tenismenul artistei

În clasamentul ATP la dublu Victor Cornea este locul 71 mondial, la 14 august 2023, motiv de foarte mare mândrie pentru Andreea Bălan. Artista își încurajează iubitul și îl susține în sportul pe are îl practică. Mai mult, Andreea Bălan chiar își duce fetițele la tenis și îl însoțește pe Victor Cornea în turneele din străinătate, oferindu-i sprijin și încurajări.

Citește și: Imagini inedite cu Andreea Bălan, în timp ce joacă tenis cu iubitul ei, Victor Cornea. Momentul s-a încheiat cu un sărut | VIDEO

„Al 6-lea trofeu ATP Challenger câștigat anul acesta, (al 11-lea din carieră), trofeu care asigură prezența la US Open. Sunt cea mai mândră de tine, iubirea mea”, a mai scris artista, pe Instagram.

Andreea Bălan formează un cuplu cu Victor Cornea

Andreea Bălan a ales să facă public în mod oficial faptul că iubește și este iubită, în ziua în care a împlinit 39 de ani.

Artista a povestit că a fost răbdătoare și după 2 ani în care nu a avut nicio relație, ea a reușit să întâlnească un bărbat potrivit pentru ea. Andreea Bălan l-a admirat încă de cum l-a cunoscut pe tenismen, datorită performanțelor sale. Artista a spus că l-a atras la tenisment faptul că este disciplinat, puternic, muncitor și matur. Victor Cornea are 29 de ani și în prezent ocupă locul 83 la dublu în clasamentul ATP. Este în plină ascensiune și își dorește să ajungă anul acesta în top 10.

„În ultimii doi ani am așteptat, am avut răbdare și am lucrat foate mult cu mine și a venit la momentul potrivit, când m-am calibrat. S-au aliniat astrele. Suntem amândoi treziți spiritual și spiritualitatea ne-a legat cumva. Și discuțiile despre spiritulitate. Pe mine m-a atras foarte mult munca, disciplina. Am fost foarte imresionată de trofeele lui. Pentru mine limbajul iubirii este admirația. Îl admir pentru toată munca depusă. Este în ascensiune. Sunt cea mai mare susținătoare a lui, sunt majoreta lui”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Andreea Bălan îl însoțește pe Victor Cornea în turneele de tenis din străinătate și spune că aceste plecări sunt ca o vacanță pentru ea.

Artista a ținut să precizeze că relația ei cu părinții tenismenului este una foarte bună.

„Ce vreau să clarific! Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. A apărut un articol unde scria că părinții lui nu m-ar accepta. Nu este adevărat! Părinții lui mă acceptă. Am fost acasă la el, la Sibiu și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari”, a spus Andreea Bălan.

Simona Halep a căzut fulgerător în clasament, după suspendare. Cel loc ocupă acum fosta sportivă locul 1 mondial... VIDEO! Nordsjaelland - FCSB 2-0. Roș-albaștrii, eliminați din Europa! Meciul s-a văzut liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x