Antena Căutare

Gigi Becali șochează! Pariul de 1 milion de euro cu Mircea Rednic care îl poate lăsa lefter: ”Îl aștept, să pună banii!”

După meciul de la Botoșani, Gigi Becali se află între agonie și extaz! Victoria i-a adus bucurie, dar și dezamăgire vizavi de ,,evoluția'' echipei în a doua repriză. Omul de afaceri își focusează toată energia pentru lupta cu CFR Cluj, pe care nu vrea sub nicio formă să o piardă. Dinamo nu mai reprezintă un interes pentru acesta, deoarece consideră că alb-roșii nici nu vor ajunge în play-off.

Gigi Becali îl provoacă pe Mircea Rednic la un pariu nebun ,,”Aș paria un milion de euro...Îl aștept, să pună banii!” Care este motivul incredibil pentru care Becali e în stare să își pună averea la bătaie

După meciul de la Botoșani, Gigi Becali se află între agonie și extaz! Victoria i-a adus bucurie, dar și dezamăgire vizavi de ,,evoluția'' echipei în a doua repriză.

Omul de afaceri își focusează toată energia pentru lupta cu CFR Cluj, pe care nu vrea sub nicio formă să o piardă.
Dinamo nu mai reprezintă un interes pentru acesta, deoarece consideră că alb-roșii nici nu vor ajunge în play-off.
Ceea ce a atras atenția presei, este intenția lui Becali de a risca un pariu cu Mircea Rednic, el fiind convins că echipa ,,câinilor'' nu are forța de a devansa echipele care se află acum înaintea ei.
”Mi-a plăcut Dinamo cu Craiova. Înainte, orice se întâmpla, țineam cu echipa adversă. Adică, dacă era în alte condiții, țineam cu Craiova, chiar dacă ei se bat cu noi. Dar, acum nu m-a mai interesat, pentru că este apă de ploaie ce au făcut ei”, a spus Gigi Becali, într-o intervenție telefonică în direct, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Întrebat de ce nu crede că Dinamo poate prinde play-off-ul, Becali a răspuns: ”Păi, cum, n-au cum. Trebuie să scoată patru echipe. Sepsi are acum 8 puncte față de Dinamo, Astra are șase, Mediaș are șase iar Iașiul are cinci peste Dinamo. Păi, cum să poată în aceste condiții să se mai califice Dinamo? N-are cum.

Hai, domn’ne, că e ceva... Aș paria un milion de euro contra o mie de euro”, a mai spus Becali, la Digi Sport.

Becali este atât de sigur pe ce spune încât ar fi de acord chiar, să facă un pariu cu Rednic: ”Îl aștept, să pună banii!”
Pe fază, Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a replicat imediat: ”Aș risca o mie!”, a spus eroul de la Sevilla, după care a râs cu poftă.

Becali a realizat ce a spus și a rectificat: ”Aș risca, dar nu o mie contra a un milion de euro, pentru că atunci ar fi foarte mulți care ar paria. Nu, plus că trebuie să câștig și eu ceva. Aș paria un milion de euro contra a 100.000 de euro. Sau mă bag pe o paritate unu la 10 cu oricine, indiferent de sumă”, a mai spus Becali. Duckadam a intervenit iar. ”Aș risca o mie, o sută de mii de euro însă nu”, a continuat fostul mare portar, pe același ton.

Moderatorul Radu Naum a marșat la ideea lui Becali și i-a spus că Mircea Rednic ar putea fi interesat de o astfel de prinsoare. Becali a fost de acord și a spus: ”Da, îl aștept pe Rednic! Să pună banii”, a mai spus Becali, conform Digi Sport.

CNI a făcut marele anunț! Se ridică o nouă construcție în România! Cât costă, unde se află și când va fi inaugurată... Lovitură puternică pentru Jose Mourinho, după ce a fost demis de la Manchester United. Cine îi va lua locul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x