Antena Căutare

Horia Tecau si Robert Lindstedt s-au calificat in optimi de finala la Australian Open

Horia Tecau si Robert Lindstedt s-au impus cu 3-6, 6-4, 6-2 in fata perechii australiene Colin Ebelthite/Marinko Matosevic, dupa o ora si 45 de minute de joc, si s-au calificat in optimile de finala ale Australian Open.

In turul urmator, perchea romano-suedeza va juca impotriva castigatorilor din meciul Victor Hanescu/Olivier Rochus (Romania/Belgia) si Ricardo Mello/Joao Souza (Brazilia).

In turneul de simplu, reprezentantul gazdelor, Bernard Tomic, a castigat in fata lui Alexandr Dolgopolov, cap de serie numarul 13, la capatiul unui meci dramatic, care s-a intins pe durata a cinci seturi.

Tomic s-a impus dupa trei ore si 49 de minute cu 4-6, 7-6, 7-6, 2-6, 6-3 si va juca in optimile de finala cu Roger Federer, al treilea favorit si de patru ori campion la Melbourne.

Intr-un alt meci, argentinianul Juan Martin Del Potro nu a avut nicio problema cu Yen-Hsun Lu, pe care l-a invins cu 6-2, 6-3, 6-0.

La feminin, detinatoarea titlului si a 11-a favorita, belgianca Kim Clijsters, a trecut cu 6-3, 6-2 de Daniela Hantuchova si s-a calificat in optimile de finala, acolo unde, intr-o reeditare a ultimului act din 2011, o va intalni pe chinezoaica Na Li, care a profitat de abandonul ibericei Anabel Medina Garrigues.

Sursa: Antena3.ro

Foto: gsp.ro

Pleaca Joao Alves de la Dinamo?... Mutu umilit de Roma, Juventus se distanteaza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x