Antena Căutare

Ilie Nastase, reclamat la DNA de Federatia Romana de Tenis. S-au descoperit cu o serie de nereguli financiare din mandatul sau

Conducerea Federatiei Romana de Tenis a sesizat, miercuri, Directia Nationala Anticoruptie, dupa ce a descoperit o serie de nereguli financiare in contabilitate in perioada 2001-2008, se spune intr-un comunicat al FRT. Intre 2001 si 2008, presedintele FRT a fost Ilie Nastase. "Nu stiu despre ce e vorba, dar daca ma cheama DNA-ul o sa vin cu un avion privat", a spus Nastase.

"In urma verificarilor efectuate asupra actelor contabile din perioada 2001-2008, Federatia Romana de Tenis a identificat o serie de suspiciuni privind nereguli financiare. In acest sens, astazi, 01.02.2012, Federatia Romana de Tenis a sesizat Directia Nationala Anticoruptie", se mentioneaza intr-un comunicat de presa al FRT, conform Mediafax.

Ilie Nastase a declarat la un post TV ca este inca nu stie despre ce vorba, dar este dispus sa colaboreze cu procurorii, urmad sa vina cu un avion privat in Romania


"Nu stiu despre ce e vorba, daca ma cheama DNA-ul, eu iau un avion privat si acum vin de la Paris, dar eu nu stiu nimic despre acest lucru. Sunt multi oameni care vor sa-mi faca rau, care vor sa-mi tavaleasca numele, care ma dau in judecata. Domnisoara de la Federatie poate se plictiseste, ca am vazut ca a mers la aeroport sa-l astepte pe Tecau, ca si cum ea ar fi cistigat ceva", a spus fostul mare tenismen.

Fostul mare sportiv a a demisionat din functia de presedinte la 12 februarie 2008, dupa declansarea scandalului legat de organizarea la Sibiu a meciului de Cupa Davis Romania - Franta. Atunci, presa centrala a scris ca federatia ar fi "umflat" cheltuielile de organizare a intalnirii din cadrul Grupei Mondiale a Cupei Davis.

De la alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Tenis din 24 februarie 2009, Ilie Nastase s-a aflat intr-un conflict permanent cu actualul presedinte Ruxandra Dragomir.

foto: Intact Images

Gazzetta dello Sport: Cristi Chivu nu-si va prelungi contractul cu Inter Milano... Mircea Lucescu se simte atacat: "Se arunca cu noroi in mine de parca as fi ultima carpa. Sunt mai respectat de catr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x