Căutare Live

Ionuț Radu, un nou discurs mobilizator : "Am plecat din nimic și ajungem în top, unde ne e locul!"

Portarul Ionuț Radu, căpitanul naționalei Under 21 a României, i-a încurajat și i-a motivat pe colegii săi de echipă în vestiar, înainte de meciul cu Franța. Înregistrarea cu discursul ținut de Ionuț Radu înaintea meciului cu Franta terminat la egalitate de „tricolorii” mici a fost publicat de FRF. Cuvintele fotbalistului au fost pline de emoție

Portarul Ionuț Radu, căpitanul naționalei Under 21 a României, i-a încurajat și i-a motivat pe colegii săi de echipă în vestiar, înainte de meciul cu Franța. Înregistrarea cu discursul ținut de Ionuț Radu înaintea meciului cu Franta terminat la egalitate de „tricolorii” mici, 0-0, fost publicat de FRF. Cuvintele fotbalistului au fost pline de emoție

Așa cum a obișnuit, Ionuț Radu a ținut un nou discurs emoționant, plin de maturitate, înainte de ultimul meci din Grupa C: ”Avem 90 de minute, suntem la mâna noastră, toată lumea crede în noi, toată lumea este cu inima aici pentru noi, nu am venit aici să facem cadou nimănui nimic, am venit aici pentru noi, să jucăm pentru România!”.

”O să ieșim din grupa asta cu nouă puncte, fiindcă avem o mentalitate de campioni, fiindcă avem un vis toți!”, a mai spus portarul României U21.

”Nu ne poate sta nimeni în cale, suntem o echipă, am plecat din nimic și vom ajunge în vârf! Vreau să vă aud cât puteți de tare, să vă audă toată lumea, HAI ROMÂNIA!”, a încheiat căpitanul naționalei noastre.

.România nu a încheiat cu nouă puncte, dar a avut o prestație extraordinară la turenul final din Italia și va disputa semi-finala cu Germania, care va avea loc joi, 27 iunie, de la ora 19:00, pe Stadio Renato Dall'Ara, din Bologna. În a doua semifinală, de la ora 22:00, se vor întâlni Spania şi Franţa.

Simona Halep, în optimi la Eastbourne, după 6-2, 6-0, cu Su-Wei Hsieh, în 53 de minute.... Meciurile amicale ale echipelor din Liga I: FCSB, 4-0 cu SR Braşov; Universitatea Craiova, 0-0 cu Qarabag...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri