Antena Căutare

Ipoteză de ultimă oră în cazul decesului fotbalistului Davide Astori. Fotbalistul n-ar fi decedat din cauza unui stop cardiac

Ziua de duminică, 4 martie 2018, va rămâne mereu una de care fanii Fiorentinei și ai fotbalului italian își vor aminti cu o nemărginită tristețe. Ieri, fotbalul european a pierdut un fotbalist model, un căpitan examplar și un tată perfect: Davide Astori.

Decesul lui Davide Astori a fost unul fulgerător. Acesta a survenit în noaptea de sâmbătă spre duminică și a șocat lumea fotbalului. Inițial, s-a speculat că fotbalistul în vârstă de 31 de ani ar fi decedat din cauza unui stop cardiac, însă, conform ultimelor informații apărute în presa din Italia, ar fi vorba de altă cauză.

Conform violanews.com, care citează informații venite de la Rai Sport, cauzele morții lui Davide Astori ar putea fi de natură cerebrală.
”Având în vedere starea calmă în care a fost găsit corpul neînsuflețit al lui Davide Astori, decesul ar fi putut surveni din cauza unei probleme cerebrale, ci nu una cardiacă, așa cum s-a crezut inițial".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursă citată mai precizează că "autopsia și examinările ulterioare vor clarifica cauza care a dus la această tragedie".

Davide Astori, căpitanul Fiorentinei, a murit înaintea meciului pe care echipa sa trebuia să-l joace pe terenul lui Udinese, în etapa a 27-a din Serie A.

În cariera sa, Astori a mai jucat pentru Cagliari și Roma. Sâmbătă, înaintea meciului cu Udinese, jucătorul își prelungise contractul cu Fiorentina până în 2022. În această ediție din Serie A, Astori a bifat 25 de partide în tricoul Fiorentinei (toate din postura de titular) și a marcat un gol, anul trecut, în victoria echipei sale cu Verona, scor 5-0.

foto: sbnation.com

Ciprian Tătărușanu, atac devastator după decesul fostului coleg Davide Astori: ”E cea mai neagră zi din viața mea. E sca... ”Premiul Oscar pentru cea mai bună performanță feminină merge către....Simona Halep!” Numărul 1 WTA, premiată pentru evo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x