Antena Căutare

Irina Begu traieste sub semnul rozului

Ar fura o singura lovitura de la alta jucatoare: dreapta lui Kim Clijsters. Multa lume i-a spus ca va castiga Wimbledon-ul, dar ea ar incepe cu Australian Open-ul. Orasul favorit e New York-ul, iar tara in care i-ar placea sa traiasca Germania.

Lumea Irinei nu a fost intotdeauna roz. Inainte au existat si alte culori, au existat variatia, alegerea, contrastul. De cativa ani insa, universul s-a imbracat intr-o singura nuanta. Nu stie sa identifice momentul exact, e ca atunci cand iubesti pe cineva, pur si simplu, te trezesti ca se intampla. Imposibil de explicat. Imposibil de descris.

Asa a patit si ea cu culoarea florilor de maces. I-a invadat existenta. "Imi doresc o casa a mea, cu cel putin trei camere, dintre care una sa fie dormitorul meu roz, iar alta un dressing mare, in care sa-mi incapa toate hainele", spune tanara in varsta de 21 de ani. A avut noroc ca firma care-i furnizeaza echipamentul, FILA, a avut mereu haine in culoarea preferata. Daca n-ar fi fost asa insa, s-ar fi adaptat. Exista si optiunea a doua, bleu. Dar, pana la urma, sunt lucruri care conteaza mai mult.

Citeste mai multe pe www.gsp.ro!

Foto: gsp

VIDEO! Gigi Becali: "Am visat cai albi, deci batem la Schalke"... Romania U19 si-a aflat adversarii pentru Turneul de Elita ce o poate duce la Euro 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x