Antena Căutare

Cândva un campion mondial, iubit de o lume întreagă, acum arestat pentru agresiune: “Începea să bea de la 6 dimineaţa şi nu se oprea până seara târziu. De asemenea, mi-a spus că ia cocaină"

Fostul campion la ciclism, Jan Ullrich, a fost arestat vineri în Insulele Baleare, fiind suspectat că a intrat cu forţa în casă vecinului său şi că l-a ameninţat.

Fostul campion la ciclism, Jan Ullrich, a fost arestat vineri în Insulele Baleare, fiind suspectat că a intrat cu forţa în casă vecinului său şi că l-a ameninţat.

Tîl Schweiger, partea vătămată, este un regizor şi actor german care a povestit celor de la Bild despre problemele fostului rutier.

Reputaţia lui Jan Ullrich a fost pătată după ce, în anul 2006, a fost implicat în scandalul "Fuentes" de doping din Spania, ceea ce a dus la excluderea sa de la Turul Franței și la suspendarea lui. În februarie 2012, Tribunalul Sportiv Internațional (CAS) a declarat ca fiind dovedită legătura lui Ullrich cu medicul spaniol Eufemiano Fuentes, și în consecință a anulat retroactiv toate succesele sportive ale ciclistului german începând cu 1 mai 2005.În anul 2013, neamţul a mărturisit că s-a dopat.

Fostul campion a căzut în depresie după ce a fost părăsit de soţia lui, Sara Steinhauser, alături decare a stat 13 ani. "Ullrich devenise un om de familie, dar după ce soţia l-a părăsit a început să ia metamfetamină. A început să bea de la 6 dimineaţa şi nu se oprea până seara târziu. De asemenea, mi-a spus că ia cocaină", a dezvăluit Til Schweiger, în Bild.

Avocatul fostului mare ciclist, Wolfgang Hoppe, a dezvăluit că Ullrich a făcut toate demersurile necesare pentru a merge la o clinică de dezintoxicare.

Acesta nu este prima dată când fostul rutier are probleme cu poliţia şi alcoolul. În anul 2014, când era la volanul maşinii sale, a intrat într-un alt autoturism şi a rănit două persoane. Atunci a primit 21 de luni de închisoare cu suspendare şi o amendă de 10.000 de franci pentru conducerea în stare de ebrietate.

Jan Ullrich este singurul ciclist german care a câștigat Turul Franței (1997). A a fost de 5 ori pe locul doi, o dată pe locul pe locul patru la Turul Campionilor Mondiali la amatori. În anul 2000 câștigă la individual Campionatul Olimpic de ciclism rutier.

VIDEO: Momente dramatice la Montreal cu accidentarea Mihaelei Buzărnescu. Reacție impresionată a Elinei Svitolina. Primu... Hajduk Split - FCSB, turul 3 preliminar din Europa League! Roș-albaștrii atacă infernul de la Split cu mare optimism...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x