Antena Căutare

Juventus si Milan raman in fruntea clasamentului din Serie A

Juventus a ramas pe podiumul clasamentului din Serie A, dupa ce a trecut cu 1-0 de Lecce pe stadionul Via del Mare. Alessandro Matri a inscris unicul gol al meciului, la cinci minute dupa ce a intrat pe teren fortat de accidentarea lui Fabio Quagliarella.

"Lanterna rosie" Lecce a avut ocazii sa revina in joc insa Gianluigi Buffon a intervenit bine de fiecare data. Matri putea sa mai inscrie si el in repriza secunda, in timp ce Mirko Vucinic a fortat o interventie la limita a lui Massimiliano Benassi pe final.


Juve ramane pe locul doi in urma acestui rezultat, doar cu un golaveraj inferior lui AC Milan, campioana en-titre castigand cu 2-0 la Atalanta. De partea cealalta, Lecce se afla acum la noua puncte de salvarea de la retrogradare, dupa ce Bologna a trecut cu 2-0 de Catania.

Udinese a castigat partida cu Cesena, contand pentru etapa cu numarul XVII din Serie A, scor 4-1. Au marcat Di Natale (1', 82'), Asamoah (54') si Basta (75') pentru gazde, respectiv Eder (39') pentru oaspeti. Adrian Mutu a fost integralist la Cesena, in timp ce Gabriel Torje a ramas pe banca de rezerve la Udinese.

Rezultate Serie A:

Sambata

Siena 4 - 0 Lazio
Inter Milan 5 - 0 Parma

Duminica
Udinese 4 - 1 Cesena
AS Roma 2 - 0 Chievo
Atalanta 0 - 2 AC Milan
Bologna 2 - 0 Catania
Cagliari 3 - 0 Genoa
Lecce 0 - 1 Juventus
Novara 0 - 3 Fiorentina

Clasament:
1 Juventus 37 puncte
2 AC Milan 37
3 Udinese 35
4 Lazio 30
5 Inter 29
6 AS Roma 27

Perechea Tecau - Lindstedt, eliminata in semifinale la Brisbane... Cupa Angliei: Manchester City - Manchester United 2-3/ Pantilimon a aparat o lovitura de la 11 metri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x