Antena Căutare

Kim Clijsters, desemnata cea mai buna jucatoare de tenis a anului 2010

Kim Clijsters a fost desemnata cea mai buna jucatoare de tenis a anului 2010, fiind pentru a doua oara in cariera cind belgianca primeste aceasta distinctie.


"Este placut sa cistig acest premiu chiar la un an de la revenire si, atita timp cind nu m-am gindit ca o sa fiu atit de sus, este extraordinar. De asemenea, este o onoare pentru mine ca am primit si trofeul Player Service, trofeu care este acordat pentru suportul acordat jucatoarelor din generatia tinara. In acest an am intilnit mai multe sportive tinere si a fost foarte frumos pentru ca majoritatea s-au inteles foarte bine cu fiica mea, Jade. Este foarte important sa existe comunicare intre noi", a declarat Kim Clijsters.

Gisela Dulko si Flavia Pennetta au fost desemnate cele mai bune jucatoare de dublu, in timp ce Petra Kvitova a primit premiul pentru cea mai buna tinara jucatoare a anului. Cehoaica a ajuns pina in semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon, desi pina atunci nu cistigase nici un meci pe iarba si a urcat in top 30.

Justine Henin a pimit premiul pentru revenirea anului. Belgianca, care s-a intors in circuitul profesionit in ianuarie, a jucat finala de la Australian Open pe care a pierdut-o in fata americancei Serena Williams. Justine Henin s-a impus la Stuttgart si la s'Hertogenbosch, apoi a iesit din competitii din cauza unei accidentari.

sursa: gsp.ro

Rusia va organiza Cupa Mondiala din 2018, Qatar pe cea din 2022... Steaua, cea mai bine clasata echipa din Liga 1 in clasamentul IFFHS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x