Antena Căutare

Liga Campionilor/ Inter Milano - Chelsea Londra 2-1

Internationale Milano s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-1 in fata lui Chelsea Londra, intr-un meci contand pentru optimile de finala ale Ligii Campionilor. Partida a fost umbrita de gravele greseli de arbitraj. Motta de la Inter trebuia eliminat inca din minutul 10, iar Chelsea a fost privata si de un penalty in prima repriza.


Dupa marcarea golului, italienii au disparut din joc si nu pentru ca ar fi vrut sa apere avantajul minim atat de devreme, ci pentru ca Chelsea a declansat o ofensiva sustinuta care a tinut Interul in propria jumatate pentru minute bune.

Cea mai mare ocazie din prima repriza pentru englezi i-a apartinut lui Didier Drogba care a nimerit in transversala portii lui Cesar, in urma unei lovituri libere din marginea careului de 16m.

Repriza secunda a inceput tot sub dominarea jucatorilor antrenati de Carlo Ancelotti si egalarea avea sa vina la doar 5 minute dupa pauza. Salomon Kalou a primit o pasa excelenta de la Ivanovic si a sutat de la 18 metri cu forta, Cesar neputand sa retina mingea care a intrat in poarta printre bratele sale.

Egalitatea pe tabela de marcaj a durat insa foarte putin. Italienii si-au revenit rapid si au preluat din nou conducerea minutul 55 prin reusita lui Cambiasso, care a sutat de doua ori consecutiv pana a inscris, primul sut lovindu-se de un fundas advers.

In minutul 60, Chelsea a ramas si fara portarul Petr Cech care s-a autoaccidentat. Din acel moment, jocul a inceput sa se "stinga". Chelsea nu a mai avut energia de a presa careul lui Inter, iar milanezii s-au declarat multumiti de avantajul unui gol.

Inter si Chelsea incheie, astfel, meciul la egalitate, scor 1-1, echipa calificata in sferturile de finala urmand sa se decida pe 16 martie pe Stamford Bridge.

TSKA Moscova - FC Sevilla 1-1 (0-1)

Intr-un alt meci din cadrul optimilor de finala, formatia rusa TSKA Moscova a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), pe teren propriu, impotriva echipei spaniole FC Sevilla Oaspetii au deschis scorul prin Negredo ('25), iar gazdele au egalat prin Mark Gonzalez ('66).

Mutu ar putea sa-si reia antrenamentele... Mobido Diakite de la Lazio va fi imprumutat la Dinamo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x