Antena Căutare

Liga Campionilor: Real Madrid si Chelsea lupta pentru un loc in sferturile de finala

TSKA Moscova vs Real Madrid si Napoli vs Chelsea sunt meciurile zilei in optimile de finala din cadru Ligii Campionilor.

TSKA Moscova - Real Madrid (19.00,"Luzhniki")


Real Madrid se deplaseaza la Moscova unde are de infruntat un ger teribil. Formatia antrenata de Jose Mourinho va juca impotriva CSKA-lului de la ora 19:00 din cauza conditiilor meteo aprige. Tehnicianul portughez a declarat ca ii cunoaste foarte bine pe rusi, evoluand impotriva lor cu alte trei echipe.


"Va fi foarte important sa respectam planul tactic, vom intalni o echipa care ne este superioara. Fiecare echipa face erori, trebuie insa sa fim pregatitit sa speculam fiecare oportunitate. Realul are avantajul de a fi cu motoarele turate, se afla in plin sezon, in timp ce noi ne aflam in pauza de iarna. Madridul formeaza o echipa foarte puternica, una dintre cele mai bune din lume. Jucatorii mei sunt pregatiti, chiar si cei mai tineri" - Leonid Slutski, antrenor TSKA Moscova.

"Inainte de orice, vreau sa felicit echipa de baschet, care a reusit sa castige Cupa Spaniei dupa ce a trecut de Barcelona in finala. Vom avea de luptat la Moscova si cu frigul puternic. Am jucat impotriva lui TSKA cu Inter si cu Chelsea. Multi dintre jucatori se afla si acum la echipa, ii cunosc destul de bine. Imi aduc aminte ce greu i-a fost Interului sa marcheze la Moscova. Vrem sa ne facem jocul, indiferent de conditiile meteorologice" - Jose Mourinho, antrenor Real Madrid.


Echipe probabile:

TSKA: Chepchiugov - V. Berezoutski, Ignashevich, A. Berezoutski, Shennikov - Aldonin, Wernbloom - Tosic, Dzagoev, Musa - Doumbia (4-2-3-1)

Real Madrid: Casillas - Marcelo, Ramos, Pepe, Arbeloa - X. Alonso, Khedira - Ronaldo, Kaka, Ozil - Benzema (4-2-3-1)



Napoli - Chelsea Londra (21.45, "San Paolo")

Dubla cu Napoli din "optimile" Ligii ar putea fi ultima pentru tehnicianul Andre Villas-Boas in cazul in care echipa londoneza este eliminata din competitie. Napoli are in spate un public infernal, iar "EL Matador" Cavani se afla intr-o forma excelenta, reusind sa inscrie o "dubla" in ultimul meci din Serie A (3-0, la Fiorentina)

"Ne aflam in fata meciului cu Chelsea, o echipa care are peste 100 de meciuri in Champions League. Indiferent ce s-ar spune, nu suntem favoriti, asta e clar. Este important sa nu primim gol pe propriul teren, Chelsea este o echipa foarte buna pe contraatac. Trebuie sa ne autodepasim daca vrem sa obtinem un rezultat pozitiv. Stadionul va fi cu siguranta plin, avem nevoie de o atmosfera fierbinte" - Walter Mazzarri, antrenor Napoli.

"Va fi un meci foarte important pentru noi, Napoli a demonstrat ca este o echipa puternica. Avem nevoie de un rezultat pozitiv, iar returul de pe "Stamford Bridge" sa ne aduca accederea in urmatoarea faza a competitiei. Napoli a crescut mult in ultima perioada, rezultatele vorbesc de la sine despre acest lucru. Sunt increzator in jucatorii mei" - Andre Villas-Boas, antrenor Chelsea Londra.

Echipe probabile:

Napoli: De Sanctis - Aronica, Campagnaro, Cannavaro - Maggio, Inler, Gargano, Dossena - Hamsik, Lavezzi - Cavani (3-4-2-1)

Chelsea: Cech - Ivanovic, Luiz, Cahill, Bosingwa - Essien, Meireles, Ramires - Mata, Sturridge, Torres (4-3-3).

Victor Hanescu, calificat in turul doi la Buenos Aires... FOTO! F1: "W03", noul monopost MercedesGP...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x