Antena Căutare

Loredana Toma a câştigat 3 medalii de aur la Campionatele Europene de haltere! Competiția a fost live exclusiv în Antena PLAY

Loredana Toma a reușit să câștige miercuri, 19 aprilie, trei medalii de aur la categoria olimpică 71 de kg din cadrul Campionatelor Europene de Haltere de la Erevan (Armenia).

loredana toma
Loredana Toma a câştigat 3 medalii de aur la Campionatele Europene de anul acesta | Profimedia

Loredana Toma a câştigat 3 medalii de aur de la Campionatele Europene de haltere. Competiţia a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY, iar halterofila de origine română a făcut senzaţie la categoria de 71 de kilograme.

Citește și: Loredana Toma luptă pentru medalia de aur de la Campionatele Europene LIVE VIDEO, de la 16:30, exclusiv în Antena PLAY

Loredana Toma a câştigat 3 medalii de aur la Campionatele Europene (CE)

Loredana Toma, în vârstă de 27 de ani, a ridicat 110 kg pentru prima medalie de aur, cea de la stilul smuls; a urmat medalia de aur la stilul aruncat, cu 130 de kg, şi apoi aurul de la total – 240 kg.

„Trei medalii de AUR pentru Loredana TOMA la Yerevan. Loredana termină pe primul loc stilul smuls, aruncatul și totalul categoriei olimpice 71 Kg, cu 110 kg, 130 kg si 240kg”, a scris Federaţia română de haltere.

Loredana Toma era, de altfel, considerată favorita întrecerii. Românca a avut o evoluţie fantastică şi a ajuns la a șaptea medalie de aur la Campionatele Europene, informează news.ro. La Campionatele Europene de la Erevan, România a cucerit până în prezent 14 medalii: 9 de aur, 3 de argint şi două de bronz.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Loredana Toma, nominalizată pentru titlul de cea mai bună halteroflă europeană a anului 2022

Loredana vine după cele două medalii de aur de la Campionatele Mondiale de la Bogota, desfăşurate în decembrie 2022.

„Am adversare tari din Italia, din Anglia. Nu mă tem însă de nimeni. Dacă voi cuceri titlul continental, acesta va fi cel de-al cincilea”, a declarat Loredana Toma, conform paginii de Facebook a Clubului Sportiv Rapid, înainte de plecarea spre Armenia.

Totodată, Loredana Toma se numără printre sportivele nominalizate pentru titlul de „Cea mai bună halteroflă a anului 2022” în Europa, lista fiind dată publicităţii de Federaţia Europeană de Haltere (EWF).

Loredana Toma deţine deja titlul de „Cea mai bună halterofilă a anului 2021”, distincţia fiindu-i acordată de către preşedintele EWF în cadrul unei ceremonii la deschiderea Campionatelor Europene de Juniori II de la Raszyn POL, din luna august, anul trecut.

Așa cum a fost menționat anterior, în decembrie 2022, Loredana Toma a câştigat medalia de aur la totalul olimpic şi la stilul smuls, în cadrul categoriei 71 kg, la Campionatele Mondiale de haltere de la Bogota. Atunci, România a încheiat competiţia cu trei medalii.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Cine este Bruna Biancardi, femeia care îl face din nou tată pe Neymar. Câți ani are și cu ce se ocupă iubita fotbalistul... Kayla Simmons, „cea mai sexy jucătoare de volei” din lume, reacție dură după ce a fost criticată pentru bustul generos. ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x