Antena Căutare

Lucian Bute: "9 iulie va ramane o zi unica pentru mine, am castigat in fata romanilor mei"

Lucian Bute si-a indeplinit un vis! A reusit sa-si apare titlul de campion mondial IBF, categoria supermijlocie, in fata compatriotilor sai. "Sunt mandru ca sunt roman si ca am facut o tara fericita, va iubesc!", a precizat, cu lacrimi in ochi, cel supranumit "Mister KO".

"Sunt sportiv de 15 ani, dar ca in aceasta seara nu m-am simtit niciodata. A fost un sentiment foarte placut, sunt mandru ca sunt roman si ca am facut o Romanie fericita. Nu pot exprima in cuvinte ce am simtit in aceasta seara, sunt foarte emotionat. E pentru prima data cand mama si surorile au fost langa mine, toata familia. A fost senzational, va multumesc mult!


Am asteptat acest moment de patru ani, iar acum s-a intamplat. Urmeaza unificarea centurilor, la anul voi veni in Romania cu doua centuri, va promit. A fost un adversar dificil, a avut strategie, dar a functionat din plin stanga. Nu am fortat acest KO, nu m-am asteptat ca lovitura sa iasa atat de bine. Decat sa planga mama, mai bine sa planga mama lui. Imi pare rau pentru el, dar acesta este sportul. 9 iulie va ramane o zi unica pentru mine, am castigat in fata romanilor mei"
- Lucian Bute imediat dupa partida cu Jean Paul Mendy.

Lucian Bute si-a pastrat titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, dupa ce l-a invins prin KO pe francezul Jean Paul Mendy in repriza a patra. Pugilistul galatean a obtinut cea de-a 29-a victorie din cariera, 24 dintre ele fiind inainte de limita.

VIDEO! Lucian Bute, aclamat de sute de oameni in Piata Universitatii... Scandalul meciurilor trucate in Turcia: Sadri Sener, presedintele lui Trabzonspor, arestat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x